Stoiximan Super League

Τσίμιροτ: «Αν σέβεσαι τους οπαδούς, θα φωνάζουν το όνομά σου»

Την σχέση σεβασμού που έχει με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και την χαρά του που είναι μέλος της ομάδας εκδήλωσε ο Γκόιγκο Τσίμιροτ, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Ποδοσφαιρική ακαδημία της Τρεμπίνιε επισκέφτηκε ο Γκόιγκο Τσίμιροτ, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην πόλη.

Ο άσος του ΠΑΟΚ μίλησε με τους μικρούς παίκτες για το ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του και στην παρουσία του στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το βραβείο που κέρδισε ως παίκτης του ΠΑΟΚ για το πιο όμορφο γκολ της περσινής σεζόν: «Είμαι χαρούμενος που το γκολ μου στην πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη ψηφίστηκε ως το κορυφαίο. Θα προσπαθήσω να πετύχω κι άλλα τέτοια γκολ στην καριέρα μου».

Για την αγάπη που του έχει δείξει ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Για να φτάσει ένας παίκτης στις καρδιές των φιλάθλων πρέπει να δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι. Κάθε οπαδός θέλει να σε βλέπει να κάνεις τα πάντα για να θυσιαστείς για την ομάδα και να παίζεις με την καρδιά σου. Αν σέβεσαι τους οπαδούς, αυτοί πάντα θα φωνάζουν το όνομά σου στις εξέδρες».

Για την πρώτη του συμμετοχή στο Champions League με τον ΠΑΟΚ: «Σε αυτό το σημείο δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή θα σκεφτούμε την σημασία αυτών των παιχνιδιών. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου την περασμένη σεζόν, παρότι ήμουν άτυχος στην αρχή της διοργάνωσης, όταν τραυματίστηκα. Ευχαριστώ όλους μέσα από την ομάδα που επέστρεψε και τους ξεπλήρωσα με καλά παιχνίδια».

Για την περίοδο που ο ίδιος γυμναζόταν σε ακαδημίες: «Είχαμε έναν φανταστικό προπονητή, τον Μίοντραγκ Μποντίρογκα, που μας δίδαξε τον σωστό τρόπο, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή».

Για την περίοδο που αγωνιζόταν στην Σαράγεβο: «Σημαίνει πολλά για κάθε ποδοσφαιριστή. Η περίοδος στην Σαράγεβο πέρασε πολύ ευχάριστα και πολύ συχνά θυμάμαι αυτές τις στιγμές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x