Oλλανδία

«Τσίμπησε» την ταλεντάρα της Μαλίν ο Άγιαξ! (video)

Η ιστορία του γίνεται ταινία. Ήρθε το καλοκαίρι στην Ευρώπη, για να δοκιμαστεί στη Μαλίν και λίγους μήνες μετά, ο 19χρονος Χασάν Μπαντέ πήρε μεταγραφή στον Άγιαξ, δωδεκαπλασιάζοντας την τιμή του!

Όσοι προλάβατε να «καείτε» με το νέο Manager, ίσως τον έχετε, ήδη, στο ρόστερ σας…

Και, ίσως, έχει βάλει, κιόλας, καμιά… κατοσταριά γκολ!

Όπως δείχνει πως θα κάνει και στην πραγματικότητα!

Ο λόγος, για το παιδί-θαύμα της Μαλίν, τον 19χρονο επιθετικό (παίζει και στις πτέρυγες) από την Μπουρκίνα Φάσο, Χασάν Μπαντέ, που ζει το καλύτερο εξάμηνο της ζωής του! Βέβαια, ίσως μιλάμε, γενικά, για το καλύτερο εξάμηνο στην ιστορία ενός τόσο νεαρού ποδοσφαιριστή!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι πάτησε το πόδι του στην Ευρώπη, προκειμένου να… δοκιμαστεί, λέει, στη Μαλίν, η οποία του πρόσφερε, τελικά, δοκιμαστικό συμβόλαιο, λέει, για 1+2 χρόνια, δίνοντας 800 χιλιάρικα σε μια… Σαλίτας, ομάδα της πατρίδας του.

Τι δοκιμαστικά, όμως και τι… κάστινγκ!

Μέσα σε δύο μήνες, η οψιόν του ανανεώθηκε, αφού ο Μπαντέ… έβγαζε μάτια και σήμερα, έχοντας πετύχει, ήδη, 8 γκολ σε 13 παιχνίδια με τη φανέλα της βελγικής ομάδας, αποκτήθηκε από τον Άγιαξ αντί 9,5 εκατ. ευρώ!

Δωδεκαπλασίασε, δηλαδή, την τιμή του, μέσα σε έξι μήνες, με τον «Αίαντα» να τον… κλέβει, πριν «πλακώσει» όλος ο καλός ο κόσμος. Ο μικρός, πάντως, θα μείνει στη Μαλίν ως το τέλος της σεζόν και από το καλοκαίρι… πιάνει Άμστερνταμ, με την ελπίδα όλων μας να πρόκειται, πράγματι, για ένα παιδί-θαύμα, έτοιμο να καταπλήξει τη γηραιά ήπειρο.



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x