Europa League

Τσιρίλο: «Γιορτή το ματς με τη Μίλαν»

Γιορτή για όλη την Αθήνα χαρακτήρισε ο Μπρούνο Τσιρίλο το ματς της ΑΕΚ με τη Μίλαν, ενώ τόνισε πως οι «ροσονέρι» παρότι δεν είναι όσο ισχυροί όσο το 2007, παραμένουν φαβορί για το Europa League.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν ξεχνά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν το 2007 και περιμένει ανάλογα εορταστικό κλίμα στην αποψινή αναμέτρηση. Μιλώντας στο κανάλι των «ροσονέρι» ο Ιταλός παλαίμαχος αμυντικός είπε:

«Ακόμα έχω ισχυρές αναμνήσεις από εκείνο το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Champions League. Ήταν μία πρόκληση για μας να κερδίσουμε εντός έδρας την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι αναμνήσεις είναι ακόμα ζωντανές, οι «ροσονέρι» θα βρουν μία ανάλογα καυτή ατμόσφαιρα κι απόψε. Οι παίκτες της Μίλαν είναι ικανοί δεν χρειάζονται συμβουλές από μένα, είναι όλοι κατάλληλα προετοιμασμένοι. Σήμερα για την πόλη της Αθήνας θα είναι μία γιορτή. Η Μίλαν είναι πάντα η Μίλαν. Νομίζω ότι θα έχουμε μία επανάληψη του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ να αμύνεται και να είναι έτοιμη για αντεπιθέσεις. Η Μίλαν είναι το φαβορί για να φτάσουν στον τελικό του Europa League, αν και θέλει χρόνο για να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο. Σήμερα η Μίλαν δεν είναι εκείνη της εποχής μου. Τότε ήταν κάτι το εκπληκτικό, μία παγκόσμια υπερδύναμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x