Champions League

Τσιρίλο: «Στα… χαρτιά υπερτερεί η Γιουβέντους του Ολυμπιακού»

Το Γιουβέντους-Ολυμπιακός με τη ματιά του Μπρούνο Τσιρίλο. Ο πρώην μπακ των ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, μίλησε σε ιταλικό Μέσο για τη δύσκολη αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο Τορίνο.

Τη γνώμη του για την αναμέτρηση, Γιουβέντους-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League, ανέφερε στο «tuttomercatoweb.com» ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που έχει θητέψει στη Serie A μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τη «Γηραιά Κυρία» και για τους «ερυθρόλευκους», χαρακτηρίζοντας την ιταλική ομάδα φαβορί στα…χαρτιά.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς Γιουβέντους-Ολυμπιακός και τις διαφορές των δύο ομάδων: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην Ελλάδα, αλλά η Γιουβέντους είναι ανώτερη ομάδα. Στα… χαρτιά η Γιουβέντους υπερτερεί, είναι ομάδα τοπ επιπέδου. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός πάντα συνοδεύεται από πολύ φανατισμένο κοινό που τον ακολουθά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

-τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός παίζει με τέσσερις αμυντικούς, τρεις μέσους και τρεις παίκτες στην επίθεση. Δεν γνωρίζω αν θα αλλάξουν κάτι την Τετάρτη επειδή θα αγωνιστούν κόντρα στη Γιουβέντους. Θα προσπαθήσουν για κάτι καλό επειδή ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Σπόρτινγκ και θα πάνε για ένα θαύμα κόντρα στη Γιουβέντους».

-το αν ξεχωρίζει κάποιος παίκτης του: «Φέτος έχει αλλάξει αρκετά το ρόστερ του. Ατομικά δεν έχω να πω για κάποιον αλλά στην Super League τα τελευταία χρόνια έχουν ένα δυνατό σύνολο, παίρνουν πρωταθλήματα και πάντα παλεύουν για τον τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x