Κύπελλο Ελλάδας

Τσιρίλο στον ΣΠΟΡ FM: «Η καρδιά μου διχάζεται για τον τελικό»

Την χαρά του για το γεγονός πως οι ομάδες που αγωνίστηκε στην Ελλάδα θα βρίσκονται στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και πως διχάζεται για το ποια από τις δύο να υποστηρίξει, εξέφρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο

Στο αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή του Μάνου Σπανόπουλου φιλοξενήθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο με αφορμή τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο Ιταλός, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα για τους φιλάθλους των δύο συλλόγων, αποκάλυψε πως «η καρδιά του θα είναι διχασμένη και πως εύχεται το καλύτερο και στους δύο».

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως «έχει μειωθεί η απόσταση των υπολοίπων ομάδων από τον Ολυμπιακό» ενώ τόνισε πως «ο ΠΑΟΚ είχε πιο ήρεμη χρονιά σε σχέση με την ΑΕΚ που άλλαξε τρεις προπονητές τη φετινής σεζόν».

Για το ποια ομάδα θα υποστηρίζει στον αυριανό τελικό:
«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βλέπω αυτές τις ομάδες που έχω αγωνιστεί στο τελικό. Η καρδιά μου θα είναι χωρισμένη στα δύο. Έχω περάσει όμορφες στιγμές και στους δύο. Μία από τις δύο ομάδες θα είναι η νικήτρια, δεν ξέρω ποια θα είναι τελικά. Εύχομαι το καλύτερο και στους δύο».

Το ότι υπάρχουν ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό:
«Τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί η απόσταση μεταξύ των ομάδων. Έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και του χρόνου το περιμένω ακόμα καλύτερο με το νέο σύστημα των play off».

Για την ΑΕΚ και το νέο αστέρι της ομάδας, τον Αραούχο:
«Την παρακολουθώ από κοντά. Φέτος είχε δυο διαφορετικά πρόσωπα . Με τους δύο πρώτους προπονητές είχε δυσκολίες. Όμως στη συνέχεια ήρθε ένα έμπειρος προπονητής που γνωρίζει την ομάδα και ξέρει πώς να συμπεριφερθεί. Έχει και τον Αραούχο που είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί να βοηθήσει αρκετά και στα play off.

Για τον ΠΑΟΚ:
«Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλειά. Με τον νέο πρόεδρο δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Υπάρχει ένα πρόγραμμα και πλέον μπορεί να ανταγωνίζεται τις μεγάλες ομάδες. Ήταν μία πιο ήρεμη χρονιά σε σχέση με την ΑΕΚ η οποία άλλαξε τρεις προπονητές».

Για τη φετινή Serie A:
«Το καλοκαίρι η Γιουβέντους έφτιαξε μια ομάδα για να φτάσει στον τελικό του Champions League. Έχει κατακτήσει το Σκουντέτο και είναι κοντά και στην κατάκτηση του κυπέλλου. Γενικά είναι μία πολύ δυνατή ομάδα που βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει όλους της τους στόχους».

Για το που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα:
«Εδώ και ένα χρόνο ασχολούμαι με το μάνατζμεντ. Είναι μία νέα περιπέτεια στη ζωή μου και ελπίζω να τα πάω καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x