Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Ακροβατούσαμε και οι δύο σε τεντωμένο σχοινί»

Στο γεγονός πως και ΑΕΛ και Πλατανιάς ισορροπούσαν σε τεντωμένο σχοινί στο μεταξύ τους ματς στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης μετά τη λήξη στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε μια ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώροι και κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα. Στάθηκε στο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή, πιστεύει πως θα μπορούσαν να έχουν περισσότερους βαθμούς, στάθηκε στην πίεση του κόσμου στα ματς στο «AEL FC ARENA», ζήτησε υπομονή για τις μεταγραφές και ανέλυσε τις αλλαγές τακτικής που εφαρμόζει.

Αναλυτικά: «Ένα παιχνίδι πάρα πολύ δυνατό. Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατούσαμε και οι δύο, όμως ο Πλατανιάς είχε μεγαλύτερη άνεση. Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η φάση του Ναζλίδη έπαιξε σημαντικό ρόλο, διότι ενδεχομένως να έπαιρνε και κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος με μεγαλύτερη άνεση γύρισε την μπάλα ο Πλατανιάς. Είναι μια ομάδα που έχει τρομερή συνοχή και ομοιογένεια, η οποία βγαίνει μέσα στο παιχνίδι. Περιμένουμε το ματς με τον Ηρακλή και περιμένουμε να πάρουμε δύο σερί νίκες για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις.

Ενδεχομένως, να μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποιες νίκες, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Με τα νέα παιδιά μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Έρχεται ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο μπορούμε να διεκδικήσουμε βαθμούς. Το κάθε παιχνίδι είναι "τελικός".

Εμείς ζούμε στην ένταση όλη την ώρα, μέχρι να αισθανθούμε ποδοσφαιρική άνεση. Ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή και στο τέλος θα δικαιωθούμε όλοι μας. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για τις μεταγραφές. Σήμερα είδαμε τον σέντερ φορ ο οποίος είχε την κίνηση και βγήκε στο χώρο. Πιθανόν, να ήταν σήμερα το πρόσωπο του παιχνιδιού.

Έκανα αλλαγές τακτικής. Χρησιμοποιούμε τους παίκτες που πρέπει. Δεν αλλάζουμε τίποτα δραματικό με τους τρεις στόπερ. Και αφού έχουμε τους παίκτες με τους οποίους μπορούμε να παίξουμε φουλ μπακ, γιατί όχι. Δεν είχαμε θέματα όσον αφορά τη λειτουργία μας. Προσαρμοστήκαμε στο στυλ του αντιπάλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x