Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένα δύσκολο απόγευμα για την Κέρκυρα. Εγώ σαν προπονητής πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν έχεις καλή αμυντική συμπεριφορά.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ενέργεια, κίνηση και σε καμία στιγμή στο παιχνίδι δεν μπορέσαμε να τον αντιμετωπίσουμε και να πάρουμε τη μπάλα στα πόδια μας ώστε να βγούμε στην επίθεση.

Δεχθήκαμε και ένα γρήγορο γκολ το οποίο δημιούργησε άγχος, πρόβλημα και νευρικότητα στην ομάδα. Είμαστε αδικαιολόγητοι για τον ανασταλτικό τομέα. Είναι από τις χειρότερες στιγμές που έχω βιώσει.

Πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Το επιβάλλουν οι συνθήκες και ο χρόνος. Να φύγει από πάνω μας, να δουλέψουμε καλύτερα, έτσι όπως πρέπει. Δεν είναι αυτή η εικόνα της Κέρκυρας.

Προπονητής είμαι εγώ και αναλαμβάνω την ευθύνη. Μπορεί να φταίει το σύστημα, η τακτική αλλά αν δεν κερδίζεις τις προσωπικές μονομαχίες, δεν μπορείς να κερδίσει ένα ματς κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, όχι μόνο τον Παναθηναϊκό.

Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε πράγματα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά που έχει πλέον πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».