Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΛ ήλεγχαν το ματς με τον Παναιτωλικό και δεν άξιζαν την ήττα στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη βελτίωση των «βυσσινί» και πως υπερείχαν σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, πλην του 30-45’, και πως δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν πρώτοι, παρά το γεγονός πως δέχτηκαν γκολ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ περιμένει δουλειά στις δύο επόμενες εβδομάδες της διακοπής, ώστε να είναι έτοιμοι για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: «Έμεινα ικανοποιημένος από τη βελτίωση στην απόδοση της ομάδας σε αυτό το ματς. Η ομάδα λειτουργούσε σε όλες τις γραμμές σε ικανοποιητικό επίπεδο. Αν εξαιρέσουμε το διάστημα 30’-45’ που οπισθοχωρήσαμε, σε όλο το υπόλοιπο ματς εμείς ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι.

Δημιουργούσαμε συνέχεια τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα, όμως δεν καταφέραμε να βγάλουμε καλύτερες τελικές πάσες για να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις. Δεχτήκαμε τυχαία ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά.

Ισοφαρίσαμε νωρίς στο σκορ με το γκολ του Ναζλίδη και γενικά είχαμε μία θετική εικόνα στο δεύτερο μέρος του αγώνα και, αν καταφέρναμε να περάσουμε τις τελικές πάσες στις προϋποθέσεις που δημιουργήσαμε, τότε θα είχαμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε το ματς.

Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Κρατάμε τα θετικά μηνύματα αυτού του αγώνα από τη συνολική θετική εικόνα μας. Επικεντρωνόμαστε σε ένα δεκαπενθήμερο με πολλή δουλειά για να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x