Stoiximan Super League

Τσιώλης για την Κέρκυρα: «Θεώρησα ότι κάτι άφησα στη μέση»

Διαβάστε τι ανέφερε ο Σάκης Τσιώλης για την απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας.

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Κέρκυρας και να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία εξήγησε ο Σάκης Τσιώλης. Μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis εξήγησε ότι θεώρησε πως έχει αφήσει κάτι στη μέση αναφερόμενος στην αποχώρησή του από την ομάδα την πρώτη φορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στον Αθλητικό Metropolis...

Για τη συνεργασία με την Κέρκυρα:
«Είμαι πολύ καλά, οκτώ μήνες ξεκουράστηκα αρκετά. Θα μπορούσα να επιστρέψω και νωρίτερα στους πάγκους, ήμουν κοντά σε μια καλή ομάδα που εργάστηκα και στο παρελθόν, όμως, τελικώς την τελευταία στιγμή χάλασε. Έτσι είμαι τώρα σε μια ομάδα που ήμουν και πριν δύο χρόνια, όμως, δύο μέρες πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα την οδήγησαν στη Β’ Εθνική. Θεώρησα ότι κάτι άφησα στη μέση. Η εκτίμηση του κόσμου και το γεγονός ότι βρήκαμε κοινή συνισταμένη με τη διοίκηση με οδήγησε στην Κέρκυρα».

Για τα ως τώρα πεπραγμένα της Super League:
«ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχασαν την ευκαιρία να “σκοτώσουν” τον μεγάλο τους αντίπαλο, Ολυμπιακό, που μονοπωλεί τους τίτλους τόσα χρόνια. Τους δόθηκε η ευκαιρία να κάνουν τη διαφορά και δεν το πέτυχαν. Έτσι, θα πάμε επί ίσοις όροις ως το τέλος. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ λόγω Τούμπας κρατά στα χέρια του τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το Πρωτάθλημα. Αν πάρει τα δύο ντέρμπι μέσα στην Τούμπα, που είναι εξάποντα, νομίζω ότι θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για τον τίτλο».

Για την αναγκαιότητα μεταγραφικής ενίσχυσης:
«Εκτιμώ πως δεν χρειάζονται παρά 1-2 κινήσεις. Είναι δύσκολο, άλλωστε, τον Ιανουάριο να βρεις παίκτη με ικανοποιητικό αγωνιστικό ρυθμό. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις, όμως, θεωρώ πως ήρθε ο καιρός να αξιοποιήσει το υλικό που έχει. Ο Πέλκας που ήταν το μισό πρωτάθλημα έξω, ο Μπίσεσβαρ, παίκτες βαρόμετρα που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον β’ γύρο».

Για τον Πέλκα που καθιερώνεται στον ΠΑΟΚ:
«Με την αξία του τα κατάφερε. Κανείς δεν του χαρίστηκε. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και πιστεύω ότι στον β΄γύρο θα πάρει αυτά που δικαιούται. Είναι ένας παίκτης που θα τον χρειαστούμε και στην Εθνική ομάδα».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Αλέκο Βοσνιάδη:
«Σήμερα τελείωσα με τα διαδικαστικά του συμβολαίου. Θα μιλήσουμε φυσικά. Εμείς οι προπονητές είμαστε μια χαρά μεταξύ μας. Με τους παράγοντες δεν ξέρω τι θα κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x