Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Ο Αγκάνοβιτς πήγε να χωρίσει τους παίκτες και τελικά αποβλήθηκε»

Παράπονα για την διαιτησία και την αποβολή του Αγκάνοβιτς είχε ο Σάκης Τσιώλης μετά την ήττα της Λάρισας στη Νέα Σμύρνη.

Στις ευκαιρίες που δημιούργησε η Λάρισα στο φινάλε του ματς με τον Πανιώνιο στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη. Ο τεχνικός της Λάρισας στη συνέντευξη Τύπου είχε παράπονα από την διαιτησία και συγκεκριμένα για την αποβολή του Αγκάνοβιτς.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε για να δώσουμε την μάχη μας, αυτό θα κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ο Πανιώνιος έχει πολύ καλό ρυθμό, αυτοματισμούς και έχει πολύ καλούς παίκτες. Στο πρώτο μέρος το πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε. Αν ήταν κάτι κακό σήμερα ήταν το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Εκεί ο Πανιώνιος είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε και την ισοπαλία στην ευκαιρία που είχαμε».

Για την αποβολή του Αγκάνοβιτς: «Ο παίκτης που πήρε την κόκκινη, ο Αγκάνοβιτς, πήγε για να χωρίσει τους παίκτες και ο διαιτητής έδωσε την κόκκινη. Νομίζω παραπλανήθηκε ο τέταρτος διαιτητής στην φάση, ήταν λανθασμένη η κόκκινη κάρτα. Είναι σημαντική απώλεια για εμάς. Κοιτάμε το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, να το πάρουμε και να ηρεμήσουμε λίγο».

Για τις αλλαγές που πραγματοποίησε: «Μετά το 75' μια χαρά βρέθηκε η ομάδα. Έγιναν οι αλλαγές και μετά το 70΄ οι αλλαγές βοήθησαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x