Stoiximan Super League

Τσόρι: «Ακόμη κι όταν δεν έπαιζα ο κόσμος του Ολυμπιακού με αγαπούσε»

Στις σχέσεις του με τον κόσμο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες κατά την βράβευσή του ως ΜVP της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

MVP της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας αναδείχθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κατά την βράβευσή του αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι όπως είπε ήταν δίπλα του ακόμη και όταν δεν αγωνιζόταν.

Αναλυτικά:

Για το βραβείο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα αυτό το βραβείο. Δεν το περίμενα, αλλά το χαίρομαι πολύ. Είναι μία δύσκολη και περίεργη χρονιά για εμένα γιατί έχω λίγες συμμετοχές, όμως όσο έπαιξα πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που έχω καταφέρει να βοηθήσω για άλλη μία φορά την ομάδα μου».

Για την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου, παρόλο που δεν αγωνιζόταν: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτούς διότι ακόμη και όταν δεν έπαιζα με αγαπούσαν και με υποστήριζαν. Ανταποδίδω την αγάπη. Είμαι πολύ συγκινημένος για την αγάπη που έχω από τον κόσμο και θέλω να την μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου».

Για το που αφιερώνει το βραβείο:
«Όπως πάντα λέω στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, στην ομάδα μας, στους συμπαίκτες μου και στην οικογένεια μου, που με υποστηρίζουν κάθε μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x