Stoiximan Super League

Τσόρι: «Εξαρτάται από τον πρόεδρο το αν θα μείνω, θα μιλήσω μαζί του»

Στον Ολυμπιακό θέλει να παραμείνει και μετά το τέλος της σεζόν ο Τσόρι, όπως φάνηκε από τα λεγόμενά του μετά το φινάλε του ματς κόντρα στον ΠΑΣ.

Από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, εξαρτάται το μέλλον του Αλεχάντρο Ντομίνγκες, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Αργεντινός άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης (5-0) των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, ανέφερε:

«Αφιερώνω αυτό το πρωτάθλημα στη γυναίκα μου, στα παιδιά μου, στον κόσμο του Ολυμπιακού, στον πρόεδρο, νιώθω ένα περίεργο συναίσθημα γιατί αν και ήχο παίξει λίγο νιώθω πρωταγωνιστής. Το αν θα μείνω εξαρτάται από τον Πρόεδρο, θέλω να το συζητήσω μαζί του».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό, καθώς αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες. Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και κερδίσαμε το πρωτάθλημα».

Για το που αφιερώνει αυτό τον τίτλο: «Θέλω να το αφιερώσω στα παιδιά μου. Στον κόσμο και στον Πρόεδρό μας. Νιώθω ένα περίεργο συναίσθημα, καθώς αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενος αν και δεν είχα μεγάλο χρόνο συμμετοχής τη φετινή χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x