Stoiximan Super League

Τσόρι: «Θα ήθελα να σταματήσω στη Ρίβερ την καριέρα μου»

Την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ, από τη στιγμή που μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, με δηλώσεις που έκανε σε ραδιόφωνο της Αργεντινής.

Στην Ρίβερ Πλέιτ θα ήθελε να τελειώσει την πλούσια καριέρα του ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως όταν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και αν τον θέλει ο αργεντίνικος σύλλογος, τότε και εκείνος θα ήθελε εκεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

«Το έχω ξαναπεί ότι θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Ρίβερ Πλέιτ. Έχω ένα συμβόλαιο που τρέχει και μόλις τελειώσει θα ήθελα να γυρίσω στην Ρίβερ. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μακάρι να μπορέσω», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metro 95.1 FM» ο 34χρονος μεσοεπιθετικός που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 και πρόσθεσε:

«Εάν δω πως τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά, θα διεκδικήσω τις πιθανότητές μου. Δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση στη Ρίβερ. Έχω εξαιρετική σχέση με τον σύλλογο και τους ιθύνοντές του. Αν με θέλουν όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό και μπορώ να πάω εκεί, θα το κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x