Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ανοιχτό του Μολέντο, περιμένουμε εξελίξεις και με επιθετικό»

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο για τον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για την αναζήτηση επιθετικού από τους Θεσσαλονικείς.

Στο σκηνικό της υπόθεσης του Ροντρίγκο Μολέντο για τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά» ανέφερε πως υπάρχει «ένα γεγονός που δεν συνηθίζεται. Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει καλύτερη προσφορά από την Ιντερνασιονάλ… Κι όμως, γίνονται όλα στο ποδόσφαιρο!».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να πείσουν τον Βραζιλιάνο στόπερ του Παναθηναϊκού και να σπάσει εκείνος το προσύμφωνο που έχει υπογράψει με την ομάδα από την πατρίδα του, ενώ την ίδια ώρα «παίζει» δυνατά και η περίπτωση του Εβγέν Χατσερίδι για τον οποίο πρέπει να δοθεί ένα μεγάλο ποσό στην Ντιναμό Κιέβου αλλά και στην πλευρά του ομογενούς αμυντικού.

Τέλος, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου επανέλαβε τη δέσμευση του Γιώργου Σαββίδη πως δεν πρόκειται να πουληθεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ τόνισε πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει εισηγηθεί να ξεκινήσει η αναζήτηση για την απόκτηση επιθετικού. «Και εκεί αναμένουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x