Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου από Ολλανδία: «Στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν τερματοφύλακα μέσα στην εβδομάδα» (audio)

Το θέμα του τερματοφύλακα είναι αυτό που… καίει τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM στην Ολλανδία, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου. Τι είπε για Οτσόα αλλά και για τα υπόλοιπα μεταγραφικά.

Για το θέμα του τερματοφύλακα που... καίει τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στην Ολλανδία, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο ρεπόρτερ του «δικέφαλου του βορρά» ανέφερε πως οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να έχουν κλείσει έναν τερματοφύλακα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσουν και δύο παίκτες για τον άσο!

Συγκεκριμένα, ο Γκιγιέρμο Οτσόα δεν απάντησε θετικά ή αρνητικά χθες στην πρόταση του ΠΑΟΚ, ωστόσο ανέφερε πως θέλει παραπάνω χρήματα. Κάτι που εκνεύρισε τους ανθρώπους του «δικέφαλου του βορρά». Παράλληλα, οι ασπρόμαυροι δουλεύουν και την περίπτωση του Ροντρίγκο Ρέι ως εναλλακτική!

Μετά την απόκτηση τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αλλά και για ένα χαφ!

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ρόμπερτ Μακ -ο οποίος παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη- έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος χαφ δε, προορίζεται να αγωνίζεται δίπλα στον Πρίγιοβιτς ή σε όποιον αγωνίζεται ως φορ, δηλαδή θα παίζει δεύτερος επιθετικός!

Τέλος, ο Στανόγιεβιτς δουλεύει δύο συστήματα. Το βασικό και αυτό που φαίνεται πως θα αγωνίζεται η ομάδα από τη νέα σεζόν θα είναι το 4-4-2, ενώ τις τελευταίες ημέρες ο Σέρβος τεχνικός δουλεύει και το 3-5-2.

Αναλυτικά όσα είπε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στην Ολλανδία, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x