Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου από Ολλανδία στον ΣΠΟΡ FM: «Τσεκάρει Πρίγιοβιτς-Κλάους μαζί ο Στανόγεβιτς» (audio)

Μία, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή συνύπαρξη στην επίθεση του ΠΑΟΚ δοκιμάζει ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ενόψει του φιλικού με τη βελγική Τούμπιζε, όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM.

Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, το οποίο, όπως κάθε χρόνο, θα είναι με υποδεέστερο αντίπαλο, τη βελγική Τούμπιζε (αύριο, 4/7, στις 19:00).

Παρ' όλα αυτά, πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να αρχίσουν να… λύνονται τα πόδια των ποδοσφαιριστών και για αυτόν τον λόγο, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές 11άδες, σε κάθε ημίχρονο.

Όπως, λοιπόν, μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στο Χορστ της Ολλανδίας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (3/7) ο Σέρβος τεχνικός χρησιμοποίησε Βαρέλα και Κρέσπο στα στόπερ, τον Λέοβατς αριστερά και τον Δεληγγιανίδη δεξιά, Τσίμιροτ και Σάκχοφ στον άξονα, με τους Πελκα και Ενρίκε στα «φτερά» και μετά… έκπληξη, καθώς ο Στανόγεβιτς δοκίμασε Πρίγιοβιτς και Αθανασιάδη μαζί, σε ένα «καθαρό» 4-4-2!

Όπως καταλαβαίνετε, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν θα «δουλέψει» αυτή η συνύπαρξη στη γραμμή «κρούσης» του Κυπελλούχου Ελλάδας. Και αν «ναι», αν θα τη βλέπουμε συχνά στη νέα σεζόν…

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη 11άδα, αυτή αποτελούταν από τους: Μαλεζά και Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας, τον Λεβέκ αριστερά και τον Μάτος δεξιά, Κάτσε και Κάνιας στον άξονα, με τους Κάμπος και Μπίσεσβαρ στα πλάγια και στην επίθεση τους Ζάιρο και Κουλούρη.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Τσορμαπτζόγλου μετέφερε στους 94,6 και τις πρώτες του εντυπώσεις από τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δείχνει χαμηλών τόνων. Δεν ανεβάζει στροφές, ούτε τη… φωνή. Είναι πιο ήπιος και πιο χαμογελαστός από τους προκατόχους του».

Ακούστε όσα μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x