Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Αυτή είναι η αλήθεια για Λέοβατς» (audio)

Τα όσα συνέβησαν με τον Μάριν Λέοβατς και το θέμα που δημιουργήθηκε μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αναφέροντας τα όσα υποστηρίζει ο παίκτης αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Μάριν Λέοβατς στον ΠΑΟΚ ανέλυσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο ρεπόρτερ στα θέματα του «δικέφαλου του βορρά» αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν σήμερα ανάμεσα στις δύο πλευρές και όσα υποστηρίζουν.

Ο Λέοβατς κατάλαβε χθες ότι στη σημερινή πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Ανόρθωση δεν θα έπαιζε αυτός βασικός αλλά ο Λεβέκ. Απευθύνθηκε στον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, θέλοντας να μάθει για ποιον λόγο συνέβη αυτό και ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα τη φετινή σεζόν.

Ο Σέρβος τεχνικός του εξήγησε σε καλό κλίμα τους λόγους που πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, ενώ του ανέφερε και ότι απλώς πρόκειται για μία δοκιμή. Ο Λέοβατς αντέδρασε ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και σήμερα προπονήθηκε μόνος του.

Κάπως έτσι, αποφασίστηκε από κοινού από την διοίκηση και τον Στανόγεβιτς να ότι θα μείνει εκτός αποστολής ο ποδοσφαιριστής, λέγοντας πως δεν θέλουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή του και θα ακολουθήσει θεραπεία. Από τον ΠΑΟΚ δε, ανέφεραν επίσης πως αύριο θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται μετά το εν λόγω συμβάν να ανοίξει και το θέμα της παραχώρησής του σε άλλη ομάδα, εφόσον αυτή πληρώσει το ποσό που επιθυμεί ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x