Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Είναι επιπόλαιο να μιλάμε για θέμα με Φερέιρα»

Τις φήμες για αντικατάσταση του Αμπέλ Φερέιρα από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Κωμικό χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί αυτή τη στιγμή ο Αμπέλ Φερέιρα, τονίζοντας πως πρέπει να του δοθεί χρόνος να διαχειριστεί την κρίση.

«Σε κάθε κρίση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, ακούγεται ένας Μιλόγεβιτς. Είναι κωμικό και άκρως επιπόλαιο να μιλάμε για θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται μετά από τόσα ποδοσφαιρικά μαθήματα να καταργούμε τη λογική και να μιλάμε για προπονητή. Υπάρχει ποδοσφαιρική κρίση, είναι γεγονός», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Ο ΠΑΟΚ δαπάνησε πολλά εκατομμύρια για να φέρει αυτόν τον προπονητή, γνωρίζοντας ότι δεν έχει τις εμπειρίες και δεν τον έχει βοηθήσει με μεταγραφές. Δεν γίνεται μετά από αυτά, στην πρώτη σημαντική κρίση να μην τον αφήνει να το διαχειριστεί. Δεν γνωρίζω αν θα πετύχει, νομίζω ότι δεν έχει την εμπειρία, αλλά η ποδοσφαιρική λογική επιβάλλει να μείνει. Δεν προκύπτει ούτε ρεπορταζιακά αντικατάστασή του».

Όσο για τις σκέψεις του Φερέιρα για το Κύπελλο: «Δεν είναι πολλές οι επιλογές για το ματς του Κυπέλλου. Ο Κρέσπο λείπει, τον ξεχνάει ο Φερέιρα για σημαντικό διάστημα. Ο Ελ Καντουρί είναι έξω, ο Ζαμπά δεν υπάρχει. Στο κέντρο έχει λύσεις, στις άλλες θέσεις είναι δεδομένες οι θέσεις».

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x