Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Στέλνει μήνυμα τίτλου με Κουρμπέλη και Μουλέν ο ΠΑΟΚ»

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στέλνει ο ΠΑΟΚ με τις μεταγραφές των Δημήτρη Κουρμπέλη και Τιμπό Μουλέν, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Δημήτρη Κουρμπέλη και του Τιμπό Μουλέν στον ΠΑΟΚ.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αν στην αρχή φαινόταν πως υπήρχε δίλημμα για την ταυτόχρονη απόκτηση των δύο παικτών, με τη συγκατάθεση του Ιβάν Σαββίδη προχώρησαν οι δύο υποθέσεις για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Μουλέν αποκτήθηκε από τη Λέγκια Βαρσοβίας έναντι 1,3 εκατ. ευρώ, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αφού περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

Στην υπόθεση του Κουρμπέλη έγιναν πάρα πολλά τις τελευταίες ώρες, όπως προέκυπτε και από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αλλά και οι δύο πλευρές απάντησαν θετικά και η μεταγραφή αναμένεται να κλείσει στο 1,6 εκατ. ευρώ και τρεις ποδοσφαιριστές (Μυστασκίδη, Κάτσε και Κωνσταντινίδη) ως έμψυχα ανταλλάγματα. Από χθες έγινε γνωστό πως είναι σε καλό δρόμο και η περίπτωση του Μιχόγεβιτς, ο οποίος εκτιμάται πως πρόκειται για μία νέα περίπτωση του Τσίμιροτ.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε πως «το μήνυμα προς όλους είναι πως θέλουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να το πάρουμε, και το βλέπετε στις μεταγραφές».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x