Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Ίσως και αύριο να μιλάμε για την μεταγραφή του Μαουρίτσιο στον ΠΑΟΚ»

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Μαουρίτσιο στον ΠΑΟΚ, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Τι ισχύει για Μίχελ, Νταμπίζα και Βιεϊρίνια.

Αποφασιστικότητα από πλευράς ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Μαουρίτσιο.

Όπως μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αν και υπήρχαν για προσθήκες σε αρκετές θέσεις του υπάρχοντος ρόστερ, οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να προχωρήσουν για τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και στη θέση του μεσοαμυντικού.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι κοντά στο να πείσει τον 28χρονο χαφ και ίσως και αύριο μιλάμε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Από εκεί και πέρα, περνάει σε δεύτερη μοίρα το θέμα του τεχνικού διευθυντή, με τον Λούμπος Μίχελ να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά του και να αποχωρεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Σεπτέμβριο, αφού ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά θέματα όσον αφορά τη λειτουργία της ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ, είναι οριακά τα πράγματα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και με τους κανονισμούς που υπάρχουν, καθώς το «ασπρόμαυρο» ρόστερ είναι πανάκριβο, τα έσοδα της ομάδας δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα έξοδα και ίσως υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Υποθέσεις τύπου Βιεϊρίνια, αν και το πάλεψε ο ίδιος και παραμένει στη Θεσσαλονίκη, και έχει επαφές με τον ΠΑΟΚ, ρίχνει τις απαιτήσεις, δύσκολα θα προχωρήσουν. Για να επιστρέψει ο Πορτογάλος θα πρέπει να γίνει ένα… θαύμα και η Βόλφσμπουργκ να μην ζητήσει χρήματα για την παραχώρηση του διεθνούς άσου.

Ακούστε τα όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στην εκπομπή του Γιώργου Μαραθιανού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x