Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει ο Πρίγιοβιτς κόντρα στην ΑΕΚ»

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην βρεθεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σοβαρότατες σκέψεις για να αφήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εκτός βασικής ενδεκάδας στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι πολύ κακές εμφανίσεις του Σέρβου φορ μακριά από την Τούμπα οδηγούν τον Ρουμάνο τεχνικό σε αυτήν την επιλογή. Είχε εξετάσει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά τελικά αποφάσισε να τον ξεκινήσει και δεν δικαιώθηκε. « Είναι σαν να παίζει με δέκα παίκτες στα εκτός», ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στους 94,6.
Εφόσον, τελικά, ο Λουτσέσκου δεν ξεκινήσει τον Πρίγιοβιτς, τότε τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ρόμπερτ Μακ στην κορυφή της επίθεσης.

Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Ρέι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Λέοβατς, Σαμπράνο, Βαρέλα, Μάτος. Τσίμιροτ και Σάκχoφ τα αμυντικά χαφ, Ελ Καντουρί στο ένα «φτερό», Βιεϊρίνια στο άλλο, Πέλκας σε ρόλο επιτελικού και Μακ ή Πρίγιοβιτς στη γραμμή κρούσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x