Stoiximan Super League

Τσόρμπατζόγλου: «Τους θέλει όλους σε εγρήγορση ο Σαββίδης - Αυτοί είναι οι στόχοι που έθεσε»

Στις κινήσεις που κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στο διάστημα της διακοπής των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ λόγω του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσόρμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Νέα ραντεβού μέσω τηλεδιάσκεψης του Ιβάν Σαββίδη, αυτή τη φορά με ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, προανήγγειλε ο Δημήτρης Τσόρμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε ότι ο μεγαλομέτοχος «θέλει να τους έχει όλους σε εγρήγορση, αφού όλοι συγκεντρώνονται όλοι μαζί», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα να κριθεί η παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα στον «ασπρόμαυρο» πάγκο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αποσπάσματα των όσων ανέφερε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τον Βασίλη Βέργη

«Ο Σαββίδης θέλει να τους έχει όλους σε εγρήγορση, αφού όλοι συγκεντρώνονται όλοι μαζί. Θα πράξει το ίδιο και με τους παίκτες, να περάσει τα μηνύματά του σε ανθρώπινο και επαγγελματικό επίπεδο για το παρόν και το μέλλον της ομάδας

Ζητάει από όλους να αξιοποιήσουν το χρόνο για να προχωρήσουν στις απαραίτητες προεργασίες, ώστε να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Μίλησε την Κυριακή με στελέχη με Γκαγκάτση και Κυριάκο.

Δεν έχω βεβαιότητα. Υπάρχει συμβόλαιο, υπάρχουν ρήτρες. Αν γίνουν παιχνίδια, θα μπορέσω να σου απαντήσω. Το μέλλον του Φερέιρα θα κριθεί μέσα από την πορεία της ομάδας στο φινάλε αυτό. Υπάρχουν ρήτρες που μπορεί να φτάνουν στα 2 εκατ. ευρώ.

Όταν πιστεύουν πως αυτοί που κάθονται στον ΠΑΟΚ ή μένουν εκτός αποστολής είναι ακριβότεροι μιας μικρομεσαίας ομάδας στην Ελλάδα, γίνεται πιο εύκολος ο στόχος για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

Του Μαουρίτσιο λήγει το συμβόλαιο, αλλά θα γίνει μία συζήτηση. Δεν ήταν κακός ή δεν έχει προσφέρει, αλλά λήγει το συμβόλαιό του. Από εκεί και πέρα, υποθέσεις που θα καθορίσουν πολλά είναι του Στοχ και του Βέρνμπλουμ. Έχουν συμβόλαια, αλλά είναι ανενεργοί και είναι πανάκριβοι.

Ο Ελ Καντουρί ψάχνεται για επιστροφή στην Ιταλία, σε μία ομάδα που θα έχει προοπτικές. Η οικογένειά του είναι στην Ιταλία και εκείνος παραμένει εδώ.

Είναι πραγματικά ανέφικτο κάποιος από τα παιδιά τις Ακαδημίες να σταθεί στην πρώτη ομάδα. Ο Μιχαηλίδης ή άλλα παιδιά που είναι στην πρώτη κατηγορία, όπως ο Λύρατζης, να έρθουν και να καλύψουν θέσεις στο ρόστερ είναι στόχος και θα υλοποιηθεί φέτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x