Κύπελλο Ελλάδας

Τσουκαλάς και… τέζα η Βέροια!

Τσουκαλάς at the buzzer! Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης σκόραρε σε «νεκρό» χρόνο και… έληξε (κάνοντας χαρακτηριστικό πανηγυρισμό) το ματς, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 κόντρα στη Βέροια.

Τσουκαλάς και… άντε γεια! Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης σκόραρε σε «νεκρό» χρόνο (90’+7’) και… έληξε (κάνοντας χαρακτηριστικό πανηγυρισμό) το ματς, δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη -στην 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας- με 1-0 επί της Βέροιας που είχε 0 (!) τελικές. Από μία αποβολή για κάθε ομάδα λόγω αψυμαχιών.

Το παιχνίδι είχε κακό ρυθμό και αυτό διότι υπήρξε έντονη βροχόπτωση σε όλη τη διάρκειά του. Οι πολλές μονομαχίες κυριαρχούσαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και ότι καλό βλέπαμε ήταν από πλευράς Αστέρα. Άλλωστε, δεν θα μπορούσαμε να δούμε και τίποτα καλό μπροστά στην εστία του Ντοναρούμα καθώς η Βέροια ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 0 (!) τελικές.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν έναν βαθμό χωρίς καν να προσπαθήσουν ιδιαίτερα, ήρθε ο Τσουκαλάς στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων να σκοράρει με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή και να γίρει την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων. Λίγο νωρίτερα, πάντως, έπειτα από μια πτώση του Μάσα μέσα στην περιοχή μετά από τάκλιν του Μαραγκού (είχε βρει τη μπάλα, δεν υπήρξε πέναλτι), υπήρξαν έντονες αψυμαχίες με αποτέλεσμα οι Μπέρτος και Μπαλάφας να αποβληθούν στο 81ο λεπτό!

Η 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου
Αιγινιακός-Άρης 0-3
(19’ Καπνίδης, 71’, 82’ Μιλούνοβιτς)

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια 1-0
(90’+7’ Τσουκαλάς)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου
1 Άρης 3 (3-0)
2 Αστέρας Τρίπολης 3 (1-0)
3 Βέροια 0 (0-1)
4 Αιγινιακός 0 (0-3)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική
Βέροια-Αιγινιακός
Άρης-Αστέρας Τρίπολης

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x