Stoiximan Super League

Τσουκαλάς: «Θα αδικούσα τον εαυτό μου αν δεν ερχόμουν στον Αστέρα»

Σίγουρος πως τα επόμενα χρόνια θα αγωνιστεί με τον Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς, ο οποίος έστειλε τις ευχές του στον ΠΑΣ, που θα παίξει στα προκριματικά του Europa League.

Δεν ξέχασε τον ΠΑΣ ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Ο νεοαποκτηθείς μέσος του Αστέρα Τρίπολης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πρώην ομάδα του, η οποία σε λίγες ημέρες θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa League, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως θα αδικούσε τον εαυτό του αν δεν πήγαινε στους Αρκάδες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σταύρου Τσουκαλά στην ιστοσελίδα «joinsports.gr»:

Joinsports: Σταύρο, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους πρώην συμπαίκτες σου εν όψει των ευρωπαϊκών αγώνων;

Τσουκαλάς: «Γνωρίζω πόσο πολύ θέλουν να κερδίσουν τα παιδιά στο πρώτο ματς ώστε να μπουν με το δεξί στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, διότι παλεύαμε όλοι τέσσερα χρόνια τώρα για αυτό. Οι πρώην συμπαίκτες μου είναι ποδοσφαιριστές με νοοτροπία νικητή, το αξίζουν και θεωρώ ότι μπορούν να κερδίσουν».

Joinsports: Πως νιώθεις που δεν θα είσαι εκεί στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» την Πέμπτη το βράδυ;

Τσουκαλάς: «Είναι λίγο άδικο, καθώς έδωσα τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια για να μπορέσει η ομάδα να καθιερωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να κάνει το άλμα και να παίξει Ευρώπη. Τα προηγούμενα χρόνια δεν τα καταφέραμε για τους γνωστούς λόγους (μη αδειοδότηση). Πλέον, τα πράγματα άλλαξαν και είναι άδικο τώρα που φύγαμε κάποια παιδιά που είχαμε μεγάλο μερίδιο σε αυτό το όνειρο. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μου έγινε μία καλή πρόταση και θα αδικούσα τον εαυτό μου αν δεν ερχόμουν στον Αστέρα, όπου πιστεύω να παίξω τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη».

Joinsports: Τι έχεις να πεις στον φίλο σου τον Λίλα που έρχεται με… κεκτημένη ταχύτητα από το EURO 2016.

Τσουκαλάς: «Έχει την μεγαλύτερη εμπειρία αυτή την στιγμή στην ομάδα και τις περισσότερες παραστάσεις για ένα τέτοιο ματς. Πιστεύω να αποδώσει τα αναμενόμενα και να μπορέσει να βοηθήσει και τα υπόλοιπα παιδιά να ξεπεράσουν το άγχος του πρωτάρη. Όπως και ο Τζιμόπουλος που αγωνίζεται με την εθνική της Νέας Ζηλανδίας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα που υπηρέτησα τέσσερα χρόνια, στους πρώην συμπαίκτες μου και στον κ. Πετράκη (και στο τεχνικό τιμ) καλή επιτυχία. Με την συμπαράσταση του κόσμου που μαθαίνω ότι θα κατακλύσει το γήπεδο, θέλω να τους πω ότι πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x