Γενικά

Τυπική η σχέση Ιβάν-Παπαμιμίκου (pics)

Η παρουσία του Ανδρέα Παπαμιμίκου στο ίδιο τραπέζι με τον Β. Μαρινάκη και τον στενό φίλο του και εκδότη των «Παραπολιτικών», Γ. Κουρτάκη, σχολιάστηκε έντονα στην κοινωνία του ΠΑΟΚ.

Και αυτό γιατί ο πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας είναι ο μέλλων σύζυγος της Σόνιας Σαββίδη, αγαπημένης ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη.

Οπότε δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος όχι μόνο ήταν προσκεκλημένος στο γλέντι για τα γενέθλια του Γιάννη Κουρτάκη στα Χανιά, το περασμένο Σάββατο, αλλά κάθισε και στη συντροφιά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον οποίο τα έλεγαν σε θερμό κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Βέβαια, στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν και αρκετά νυν κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως οι Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης και Ντόρα Μπακογιάννη. Ωστόσο, για την κοινωνία του ΠΑΟΚ εκείνο που είχε σημασία ήταν η συνύπαρξη ενός εν δυνάμει μέλους της οικογένειας Σαββίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η σχετική ίντριγκα που αναπτύχθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα δεν άρεσε καθόλου στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ. Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, λοιπόν, από το περιβάλλον του Σαββίδη ξεκαθαρίζεται ότι οι σχέσεις του Ιβάν με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο είναι τυπικές και πως το πρώην στέλεχος της ΝΔ δεν είναι τίποτε περισσότερο από αρραβωνιαστικός μίας εκ των ανιψιών του.

Από τις ίδιες πηγές διευκρινίζεται ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι ο Παπαμιμίκος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ορισμένους συνεργάτες του.

Γι’ αυτό άλλωστε ο Σαββίδης είχε τελικώς απορρίψει την πρόταση που είχε δεχτεί πριν από λίγους μήνες για την τοποθέτηση του Παπαμιμίκου είτε σε κορυφαία θέση στον ΠΑΟΚ είτε σε ρόλο εκπροσώπου της ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Από το περιβάλλον του Σαββίδη τονίζεται επίσης ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παρεμβαίνει στις προσωπικές επιλογές και διαδρομές του κάθε ανθρώπου. Και υπογραμμίζεται πως ο καθένας μπορεί να διαλέγει φίλους και εχθρούς και να αποκομίζει τα οφέλη ή να πληρώνει το κόστος των επιλογών του…

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x