Ελλάδα

Τυχαίο; Πυρκαγιά τη μέρα που θα επικυρωνόταν η τοποθέτηση ασφάλειας σε Μπίκα και συνεργάτες

Ορισμένα γεγονότα δεν μπορεί να είναι απλώς συμπτώσεις. Όπως προκύπτει, η πυρκαγιά στην οικία του Μπίκα ήρθε λίγες ώρες πριν επικυρωθεί η τοποθέτηση ασφάλειας στα μέλη της ΚΕΔ.

Μια πληροφορία που έρχεται να ενισχύσει τις υποψίες που έχουν όλοι πως η πυρκαγιά στην οικία του Γιώργου Μπίκα δεν ήταν τυχαία, αλλά αποτέλεσμα εμπρησμού, μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Όπως τόνισε, ο υπεύθυνος διαιτησίας και οι συνεργάτες του (Τσαχειλίδης και Καλύβας), είχαν ανακαλέσει χθες το απόγευμα τις παραιτήσεις τους μετά και από τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν από τον επιτετραμμένο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, πως θα τοποθετηθεί ασφάλεια γύρω τους. Μάλιστα αυτή η απόφαση αναμενόταν να επικυρωθεί σήμερα, ημέρα Τετάρτη.

Φαίνεται, ωστόσο, πως κάποιοι ήταν πολύ καλά πληροφορημένοι και πρόλαβαν να «χτυπήσουν» προτού τοποθετηθεί ασφάλεια γύρω από τα τρία μέλη της ΚΕΔ.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί, πως ο Γιώργος Μπίκας και οι συνεργάτες του είχαν πάει από νωρίς το πρωί σήμερα στην ΕΠΟ για τους ορισμούς της Football League, αλλά και για αλλαγές στους πίνακες διαιτησίας. Όταν ο νέος υπεύθυνος διαιτησίας ενημερώθηκε για την πυρκαγιά έβαλε τα κλάματα. Άλλωστε πρόκειται για την περιουσία του, τη μόνιμη κατοικία του (δεν πρόκειται για εξοχικό σπίτι) και το μόνο παρήγορο για τον ίδιο ήταν πως η σύζυγος και ο γιος του απουσίαζαν στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x