Ισπανία

Τώρα ή ποτέ για τους... τρεις της Ρεάλ

Μια θέση στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και στην «καρδιά» του Ζιντάν διεκδικούν Μοράτα, Χάμες Ροντρίγκες και Ίσκο.

Την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν προσπαθούν να κερδίσουν οι αναπληρωματικοί Ίσκο, Μοράτα και Χάμες για μια θέση στους βασικούς 11, αλλά και για να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Και η αλήθεια είναι πως τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για αυτό το επιθετικό τρίο καθώς υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο και από τον κόσμο των «μερένχες».

Με τον στόχο του τρεμπλ να έχει οριστικά χαθεί μετά τον αποκλεισμό σοκ από την Θέλτα στο Κύπελλο, η «βασίλισσα» διεκδικεί πλέον την La Liga και το Champions League και αμφότερες διοργανώσεις έχουν μπει σε αρκετά κρίσιμη καμπή και οποιοδήποτε λάθος δεν θα συγχωρεθεί.

Συνεπώς, οποιαδήποτε ευκαιρία δοθεί σε αυτούς τους παίκτες (κάτι το οποίο είναι αρκετά πιθανό με τόσους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τους Μαδριλένους) από τον Ζιντάν θα πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο, προκειμένου οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να αντιστρέψουν την κατάσταση και να καταφέρουν να αλλάξουν γνώμη στον προπονητή τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως στους 19 αγώνες που έχει δώσει η Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Ίσκο έχει αγωνιστεί σε 15 ξεκινώντας βασικός σε 9, ο Μοράτα σε 14/6 και ο Χάμες 9/4, ενώ στην Ευρώπη και το Champions League σε έξι αγώνες έχουν ξεκινήσει από μία φορά έχουν ξεκινήσει ως βασικοί οι Μοράτα και Ίσκο ενώ ο Κολομβιανός έχει 3 συμμετοχές στο αρχικό σχήμα.

Και οι τρεις τους μαζί έχουν πετύχει μόλις 13 γκολ, συγκομιδή πολύ φτωχή αν αναλογιστεί κανείς ότι θεωρητικά και οι τρεις αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή της βασίλισσας. Πάντως κανείς τους δεν έχει πάρει συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά και σε κάθε προπόνηση αγωνίζονται για μια θέση στην εντεκάδα, και παρ’όλα αυτά έχουν βάλει το εγώ τους κάτω από την ομάδα και συνεχίζουν να έχουν κίνητρο, γεγονός που πρέπει να πιστωθεί στον Ζινεντίν Ζινταν.

Τον Ιανουάριο απασχόλησαν αρκετά τον Τύπο διότι αναμείχθηκαν σε μεταγραφικά σενάρια, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Μοράτα με τον Αντόνιο Κόντε να τον… περιμένει στο Λονδίνο, ενώ σε σίριαλ έχει μετατραπεί και η ανανέωση του Ίσκο του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Προς το παρόν τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, κυρίως γιατί μιλάμε για 3 εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και αν δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην επομένη ευκαιρία που θα τους δοθεί, μπορεί να αλλάξει το σκηνικό. Όμως το κλειδί είναι αυτή ακριβώς η χρονική στιγμή, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Και για τον Γάλλο τεχνικό πρέπει να είναι τώρα ή ποτέ!

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x