Ιταλία

Τώρα ή ποτέ

Η Ρόμα έχει τη δυνατότητα μια από τις πιθανόν τελευταίες της ευκαιρίες να επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς υποδέχεται στην 25η αγωνιστική της Serie A τη Γιουβέντους.

Αγωνιστική που πιθανόν να αποδειχθεί καθοριστική στην υπόθεση τίτλος είναι η 25η της Serie A, καθώς η Ρόμα θα υποδεχθεί τη Δευτέρα τη Γιουβέντους. Η διαφορά των δύο αυξήθηκε στους εννέα βαθμούς την περασμένη εβδομάδα μετά τη νίκη της ομάδας του Αλέγκρι επί της Αταλάντα και την εκτός έδρας ισοπαλία των «τζιαλορόσι» με τη Βερόνα.

Οπότε σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων θα φουντώσει και πάλι το ενδιαφέρον για την υπόθεση τίτλος. Διαφορετικά, οι φιλοξενούμενοι θα φθάσουν πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αμφίβολος ο Πολ Πογκμπά, λόγω τραυματισμού.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που ήταν θεαματικό, αλλά και γεμάτο σε ένταση λόγω των διαιτητικών αποφάσεων, η Γιουβέντους προηγήθηκε, έμεινε πίσω στο σκορ, όμως έκανε την ανατροπή και το πήρε με 3-2. Στο συγκεκριμένο ματς αποβλήθηκε και ο Κώστας Μανωλάς, που συνεπλάκη με τον Μοράτα, με τον Ισπανό επιθετικό να αντικρίζει επίσης την κόκκινη κάρτα.

Δυνατή μάχη και στο «Τζουζέπε Μεάτσα», καθώς η Ίντερ, φιλοξενεί τη Φιορεντίνα, με τους «βιόλα» να βρίσκονται τρεις θέσεις ψηλότερα, έχοντας τέσσερις βαθμούς περισσότερους. Αμφότερες, προέρχονται από επιτυχίες μεσοβδόμαδα στο Europa League. Οι μεν πήραν σπουδαία πρόκριση επί της Τότεναμ, νικώντας την με 2-0 στο γήπεδο τους, ενώ από το Λονδίνο είχαν φύγει με το 1-1. Οι «νερατζούρι» νίκησαν με 1-0 τη Σελτικ και σε συνδυασμό με το 3-3 της Σκωτίας πήραν το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι της Τζένοα με την Πάρμα δεν πρόκειται να γίνει, καθώς οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, υπέβαλλαν αίτημα στην ιταλική ομοσπονδία να μην γίνει το παιχνίδι, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν σύλλογο. Υπενθυμίζεται ότι οι «παρμένσι» δεν αγωνίστηκαν ούτε το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα να καλύψουν τα έξοδα για το παιχνίδι με την Ουντινέζε που θα γινόταν στην έδρα τους.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο, 28/2

Κιέβο-Μίλαν (21:45)

Κυριακή, 1/3

Κάλιαρι-Βερόνα (13:30)
Αταλάντα-Σαμπντόρια (16:00)
Παλέρμο-Έμπολι (16:00)
Σασουόλο-Λάτσιο (16:00)
Τζένοα-Πάρμα (Αναβολή)
Τσεζένα-Ουντινέζε (16:00)
Ίντερ-Φιορεντίνα (19:00)
Τορίνο-Νάπολι (21:45)

Δευτέρα, 2/3

Ρόμα-Γιουβέντους (21:45)

Επόμενη αγωνιστική (26η)

Σαββάτο (7/3)
Σαμπντόρια-Κάλιαρι (19:00)
Μίλαν-Βερόνα (21:45)

Κυριακή (8/3)
Τσεζένα-Παλέρμο (13:30)
Πάρμα-Αταλάντα (16:00)
Έμπολι-Τζένοα (16:00)
Κιέβο-Ρόμα (16:00)
Ουντινέζε-Τορίνο (16:00)
Νάπολι-Ίντερ (21:45)

Δευτέρα (9/3)
Λάτσιο-Φιορεντίνα (20:00)
Γιουβέντους-Σασουόλο (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x