Stoiximan Super League

«Τώρα πιο εύκολα για Μπεργκ – Καρέλη»

Ο αποκλεισμός από το Champions League κάνει τους Ιταλούς να εκτιμούν πως ο Παναθηναϊκός θα συζητήσει με λιγότερες ενστάσεις το ενδεχόμενο παραχώρησης των Μπεργκ – Καρέλη. Στην Αθήνα η Φροζινόνε.

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την Μπριζ και δεν θα συνεχίσει στον δρόμο του Champions League κάνει τους Ιταλούς να εκτιμούν πως η διοίκηση των «πράσινων» θα είναι πιο «ελαστική» σε συζητήσεις για την παραχώρηση των Μάρκους Μπεργκ και Νίκου Καρέλη.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «webcalcio», αναλύει επίσης τις περιπτώσεις του Σουηδού και του 23χρονου επιθετικού, για τους οποίους ενδιαφέρεται η Φροζινόνε. Μάλιστα, αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής, Μάρκος Τζιανίτι και ο βοηθός προπονητή, Τζόρτζιο Γκοργκόνε, βρίσκονται ήδη στην Αθήνα.

«Η Φροζινόνε είναι στην Ελλάδα. Οι Τζιανίτι και Γκοργκόνε έχουν φύγει και αυτό είναι σίγουρο. Οι δύο επιθετικοί που βρίσκονται στο στόχαστρο της Φροζινόνε είναι οι Μπεργκ και Καρέλης του Παναθηναϊκού. Ευτυχώς για την Φροζινόνε, αποκλείστηκαν από το Champions League, και αυτή την στιγμή μπορούν να κινηθούν πιο εύκολα. Ο Μπεργκ είναι πιο ώριμος παίκτης που έχει και το ειδικό βάρος, που είναι σημαντικό για την ομάδα. Αντίθετα, ο Καρέλης είναι νεαρός, 23χρονών, για τον οποίο πρέπει να περάσει καιρό για να δούμε αν μπορεί να τα καταφέρει στην Φροζινόνε», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x