Stoiximan Super League

Τώρα θα τον αφήσει εκτός τoν Ιντέγε;

Ο Πάουλο Μπέντο θα κάνει αλλαγές στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και να έχει κάνει δοκιμές για την επίθεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι στον πάγκο ο «καυτός» Μπράουν Ιντέγε.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός είναι στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο και ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Πάουλο Μπέντο καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους “κυανέρυθρους”. Είναι δεδομένο πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει αλλαγές (Φορτούνης και Ντε Λα Μπέγια άλλωστε είναι νοκ άουτ) ωστόσο όλα δείχνουν πως η θέση στην οποία δε σκέφτεται rotation είναι αυτή του σέντερ φορ.

Μπορεί ο 47χρονος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά να έχει δοκιμάσει στις τελευταίες προπονήσεις Καρντόσο και Πασιένσια (λόγω απουσίας του Ιντέγε) αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο Πορτογάλος σκοπεύει ν' αφήσει στον πάγκο τον Νιγηριανό. Είναι χαρακτηριστική άλλωστε η ατάκα που ακούστηκε στου Ρέντη, ως απάντηση στο ενδεχόμενο να μην είναι βασικός στη Νέα Σμύρνη ο Ιντέγε. “Τώρα θα τον βγάλει εκτός που έχει πάρει φόρα; Η μόνη περίπτωση να μην παίξει ο Ιντέγε είναι να το ζητήσει ο ίδιος αλλά αυτό δεν υπάρχει”.

Ο Μπέντο έχει μιλήσει με τον διεθνή φορ (που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του) κι έχει το “οκέι” του παίκτη για να είναι στη βασική εντεκάδα των πρωταθλητών. Ο “ερυθρόλευκος” σέντερ φορ δείχνει πως διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και φυσικά ο Μπέντο δεν έχει κανένα λόγο να “κόψει τη φόρα” του Νιγηριανού, αφήνοντας εκτός βασικού σχήματος στο ματς με τον Πανιώνιο. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακολουθούν μετά τη Νέα Σμύρνη δύο σημαντικά παιχνίδια με Αστάνα και ΠΑΟΚ, ωστόσο από τη στιγμή που ο ίδιος ο Ιντέγε λέει στον προπονητή του πως είναι σε καλή κατάσταση από πλευράς δυνάμεων, ο Μπέντο δεν έχει λόγο ν' αφήσει εκτός αρχικού σχήματος έναν εκ των πιο φορμαρισμένων παικτών του.

Ο Ιντέγε θα είναι λοιπόν (εκτός απροόπτου) η “αιχμή του δόρατος” για τον Ολυμπιακό στη Νέα Σύρνη, με τους “ερυθρόλευκους” να περιμένουν πολλά από τον διεθνή σέντερ φορ που το τελευταίο διάστημα είναι στα πάνω του. Το ιδανικό “σενάριο” για την ομάδα του Πειραιά θα είναι να μπορέσει να ξεκουράσει στο δεύτερο ημίχρονο τον Ιντέγε ο Μπέντο, βάζοντας σαν αλλαγή στο ματς με τον Πανιώνιο, τον Καρντόσο ή τον Πασιένσια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x