Euro 2024

Τζαβέλλας: «Άκουσα τον Μανιάτη και τον προπονητή στη φάση του γκολ»

Ο σκόρερ της Εθνικής στο φινάλε το ματς με τη Βοσνία, Γιώργος Τζαβέλλας, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι η γαλανόλευκη πρέπει αν βελτιωθεί για να ανέβει στην πρώτη θέση. Τι είπε για τη φάση του γκολ.

Σε δύο σημεία στάθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά το 1-1 της Εθνικής με τη Βοσνία. Ο σκόρερ της γαλανόλευκης στο σημερινό ματς τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχεια για να διεκδικήσει στην πρώτη θέση και τόνισε ότι υπάρχει οικογενειακό κλίμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, «πατώντας» στους πανηγυρισμούς στο τέρμα που σημείωσε.

Παράλληλα, τόνισε ότι άκουσε τον Μίκαελ Σκίμπε και τον Γιάννη Μανιάτη και προωθήθηκε στη φάση της ισοφάρισης.

Αναλυτικά μίλησε για:
-το 1-1 με τη Βοσνία: «Το σημαντικό είναι ότι έστω και στο τελευταίο λεπτό καταφέραμε να μείνουμε μπροστά από τους Βόσνιους, δεν νομίζω να είμαστε ευχαριστημένοι από τη σημερινή μας εμφάνιση είναι πολλά πράγματα που πρέπει αν βελτιώσουμε και κερδίζουμε περισσότερο χρόνο αυτή τη στιγμή ελπίζω να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι στη συνέχεια για να είμαστε αυτοί που θα αξίζουμε να περάσουμε στην πρώτη θέση».

-το πάθος που βγήκε στους πανηγυρισμούς και το αν υπήρχε πίεση: «Σας έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια και δεν είμαι ψέματα, δεν έχω βγει να πω ψέματα. Αν δεν υπήρχε δεν θα σας το έλεγα. Είμαστε καλά και περνάμε καλά. Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά, να δώσουμε κάτι περισσότερο. Αυτό που ζήσαμε δεν περιγράφεται. Από εδώ και πέρα θέλουμε περισσότερη δουλειά και έχουμε χρόνο μπροστά μας».

-το αν η τελευταία φάση είναι κάτι που ονειρευόταν να νιώσει όταν ξεκινούσε την καριέρα του: «Δεν την περιμένεις εύκολα όταν αγωνίζεσαι στο κέντρο της άμυνας. Άκουσα τον προπονητή και τον Μανιάτη από τον πάγκο και για αυτό ανέβηκα έτσι ήμουν στη φάση και σούταρα».

-το σκληρό παιχνίδι των Βόσνιων: «Δεν με ενοχλεί αυτό, αλλά είμαστε και εμείς να κάνουμε το αντίθετο και όταν το κάνουμε πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα μας και όχι να μας κατηγορούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x