Stoiximan Super League

Τζανδάρης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο καλός Πανιώνιος μπορεί να περάσει, προτεραιότητά μου το εξωτερικό»

Στα ματς του Πανιώνιου με την Γκόριτσα για τα προκριματικά του Europa League αναφέρθηκε, μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος γνωρίζει καλά τις ομάδες της Σλοβενίας.

Ο Φάνης Τζανδάρης έχει ζήσει καλά την αντίπαλο του Πανιώνιου (13/07, 22:00) στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, Γκόριτσα, από την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας με τη φανέλα την Κόπερ.

Ο Έλληνας μέσος μίλησε στην εκπομπή «Transfer Market Live» και στους Μάνο Σπανόπουλο, Νικόλα Ακτύπη και Αλέξανδρο Ξενικάκη, κάνοντας το σχόλιό του για την αποστολή των «κυανέρυθρων».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μέλλον του, τονίζοντας ότι προτεραιότητά του να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη μάχη του Πανιώνιου με την Γκόριτσα: «Την συνάντησα στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αλλά δεν έπαιξα τότε. Οι Σλοβένοι είναι καλοί από το κέντρο και μπροστά, έχουν πιο καλούς παίκτες που είναι μαχητικοί και διαθέτουν ποιότητα. Από μπάλα, δεν πιστεύω να μας (σ.σ. στον Πανιώνιο) κάνουν ζημιές. Έπαιξε με τον Ολυμπιακό και τον ΑΠΟΕΛ και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ο Πανιώνιος. Αν μπορέσει να δώσει αυτά που ξέρουμε ότι μπορεί να δώσει, πιστεύω ότι θα περάσει».

-το ποια ομάδα έχει κάνει τις καλύτερες μεταγραφές στην Ελλάδα: «Ο Οφόε έδειξε ότι είναι πολύ καλός παίκτης, βγάζοντας ασίστ και κέρδισε και το πέναλτι. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά τις πιο καλές μεταγραφές νομίζω ότι τις έκανε ο Ολυμπιακός».

-το πόσο δύσκολη είναι η μεταγραφική περίοδος για έναν παίκτη χωρίς ομάδα και το τι ισχύει για τον ίδιο: «Είναι πολύ δύσκολη, ειδικά όταν είσαι ελεύθερος. Έχεις άγχος και είσαι στην… τσίτα. Όλα παίζουν ρόλο και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Πρέπει να βρεθείς σε καλή κατάσταση στην προετοιμασία».

-το τι ισχύει για τον ίδιο και τους στόχους που έχει: «Πιστεύω τις επόμενες δύο εβδομάδες να κλείσω σε ομάδα και εγώ για να προλάβω και την προετοιμασία. Έχω περάσει ένα εξάμηνο στο εξωτερικό και θα ήθελα να συνεχίσω εκτός Ελλάδος. Υπάρχουν καλές προοπτικές, ενώ στην Ελλάδα έχει πολλά αρνητικά. Όπως το ότι δεν ξέρεις πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το ότι υπάρχει βία. Ωστόσο, αν δεν βρεθεί κάτι για εμένα στο εξωτερικό, δεν είμαι αρνητικός στο να αγωνιστώ στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x