Euro 2016

Τζανετόπουλος: «Έναυσμα για καλύτερη αρχή»

Το… καλό τέλος στα προκριματικά του Euro θα δώσει την ώθηση στην Εθνική για καλή αρχή σ’ αυτά του Μουντιάλ, σύμφωνα με τον Άνταμ Τζανετόπουλο, ο οποίος μίλησε και για το ντεμπούτο του με το Εθνόσημο.

Το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα σχολίασε ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος τόνισε την ποιότητα που υπάρχει στο γαλανόλευκο σύνολο.

Αναλυτικά:
Για το ντεμπούτο του με τον Εθνόσημο: «Όπως είχα πει και για την κλήση μου, έτσι και σήμερα. Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε το πρώτο μου παιχνίδι με την Εθνική. Ήμουν λίγο αγχωμένος, αλλά προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το αν η ομάδα μπορεί να παίξει γενικά όπως σήμερα: «Μπορεί να παίξει, υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Περιμέναμε να έρθει η στιγμή που θα αντιδράσουμε, γιατί υπήρχε πολύ βάρος στις πλάτες μας. Μακάρι το σημερινό παιχνίδι να είναι το έναυσμα για μια καλύτερη αρχή».

Για το αν θα βοηθήσει αυτή η νίκη για τα προκριματικά του Μουντιάλ: «Μπορεί να αποτελέσει την αρχή για ένα καλό ξεκίνημα, γιατί υπάρχει ποιότητα. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x