Αγγλία

Τζέραρντ: «Η Ρεάλ ήθελε να με βάλει να τσακωθώ με την Λίβερπουλ»

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να τον βάλει να τσακωθεί με την Λίβερπουλ, προκειμένου να φύγει και να αγωνιστεί στους «μερένχες».

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο Στίβεν Τζέραρντ, αναφορικά με τον τρόπο που προσπάθησε να τον αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης μερικά χρόνια πριν.

«Στην Ρεάλ ήθελαν να ξεκινήσω έναν... πόλεμο και να τσακωθώ με τη Λίβερπουλ, ζητώντας συγκεκριμένο ποσό, αλλά δεν ήμουν έτοιμος να το κάνω. Νομίζω γενικά ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, όταν θέλει έναν παίκτη, φροντίζει να του δείξει ότι η φιλοσοφία της είναι “είμαστε η Ρεάλ και θα πρέπει να παλέψεις για να έρθεις σε εμάς όταν σε θέλουμε», είπε αρχικά ο «θρύλος» των «ρεντς».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην αγάπη του για την ομάδα που τον ανέδειξε, τονίζοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν έφυγε τότε για το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αγάπη μου για τη Λίβερπουλ μπήκε πάνω απ' όλα. «Δεν ήμουν έτοιμος να μπω σε... πόλεμο με τον σύλλογο, ειδικά εκείνη την περίοδο που ήμουν καλά και σταθερός και στην ομάδα»


Εοιμέλεια: Δημήτρης Ζαρκαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x