Αγγλία

Τζέραρντ: «Πιστεύω στην ομάδα, θα βρεθούμε στην τετράδα»

Την πίστη του στις δυνατότητες της Λίβερπουλ εξέφρασε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Η φωνή της ψυχραιμία και της λογικής... Ο Στίβεν Τζέραρντ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους αναφορικά με τον... πανικό που διακρίνει τη Λίβερπουλ έπειτα από τα τελευταία αποτελέσματα σε Αγγλία και Ευρώπη. «Πιστεύω στους παίκτες, ας μην ακούμε την κριτική έπειτα από μόλις εφτά ματς» είπε ο θρύλος των «κόκκινων».

Ο νυν προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, με αφορμή και τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, σχολίασε:

«Έχουν περάσει μόλις εφτά αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι ώρα για πανικό, είναι νωρίς ακόμα. Έχουμε έναν υπέροχο προπονητή και εξαιρετικό τιμ που φροντίζει όλους τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι όλα είναι καλά.

Δεν είμαι από αυτούς που... πηδούν από το καράβι και λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους την κριτική που ασκείται έπειτα από μόλις εφτά παιχνίδια. Συνήθως έκρινα την ομάδα και έκανα την αυτοκριτική μου μετά από 10-15 παιχνίδια. Ας δούμε που θα βρίσκεται η ομάδα τότε.

Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και θεωρώ ότι θα είναι μια από τις ομάδες που θα βρίσκονται στην τετράδα και όλα θα είναι πιο χαρούμενα τότε
».

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x