Σκωτία

Τζιόλης: «Θέλω να ξεχάσω τους τελευταίους μήνες»

Για την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο σκοτσέζικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χαρτς και την πικρία που του άφησαν οι τελευταίοι μήνες στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Τους τελευταίους μήνες... απραξίας στον ΠΑΟΚ δήλωσε πως θέλει να ξεχάσει ο Αλέξανδρος Τζιόλης, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Χαρτς.

Ο 31χρονος μέσος τόνισε πως είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα, χαρακτηρίζοντας μεγάλη ευκαιρία την συνεργασία του με τον σκοτσέζικο σύλλογο.

«Θέλω να ξεχάσω τους τελευταίους μήνες, γιατί δεν ήταν φυσιολογικό για μένα να μην παίζω. Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν και να είστε σίγουροι πως θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα», σχολίασε για το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την Χαρτς:

«Ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον και ο κύριος Όστιν με κάλεσε και μιλήσαμε. Μου είπε ότι με γνωρίζει από την Εθνική ομάδα και ότι με είδε πριν λίγο καιρό να παίζω στο ματς κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία. Έτσι πήραν την απόφαση και ελπίζω να αποδειχτεί σωστή για μένα και για την ομάδα. Είναι πολύ καλή ευκαιρία για μένα να παίξω εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x