Αγγλία

Τζον Χένρι: «Ο Κλοπ ήταν μια εξαιρετική κίνηση για την Λίβερπουλ»

Το εγκώμιο του προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ «έπλεξε» σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο ένας εκ των ιδιοκτητών των «κόκκινων», Τζον Χένρι.

Η Λίβερπουλ έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην Premier League, βρισκόμενη στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει τα δύσκολα εμπόδια των Τσέλσι, Άρσεναλ και Λέστερ.

Ο… αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, δείχνει ότι μπορεί να την επαναφέρει στις υψηλές θέσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, μετά από πολύ καιρό, σύμφωνα και με το υλικό που έχει στην διάθεσή του. Η ενίσχυση του συλλόγου με παίκτες όπως ο Βαϊνάλντουμ και ο Μανέ ασφαλώς δυνάμωσαν το ρόστερ σε σχέση με πέρυσι και η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα δείγματα από αυτούς είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Ο Γερμανός τεχνικός αντικατέστησε τον Μπρένταν Ρότζερς στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων» πριν από περίπου ένα χρόνο και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να γίνει ο… αγαπημένος της κερκίδας, είτε με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα, είτε με τα «σόου» που δίνει ο ίδιος από τον πάγκο.

Η νίκη με 5-1 κόντρα στην Χαλ, την περασμένη αγωνιστική, ήταν με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι της Λίβερπουλ από το ξεκίνημα της σεζόν, δείχνοντας ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, μιας και δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Γι αυτό το λόγο, ο ένας εκ των ιδιοκτητών των «reds», Τζον Χένρι, έπλεξε το εγκώμιο του 49χρονου τεχνικού, δείχνοντας την μέχρι τώρα ικανοποίησή του για την πορεία του συλλόγου.

«Η πρόσληψή του, ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να γίνει από την πλευρά μας, αφού ο Κλοπ ταιριάζει με την κουλτούρα του συλλόγου και είναι ο ιδανικός ώστε να χτίσει αυτό που ο κόσμος ονειρεύεται

Επιμέλεια: Νίκος Ξένος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x