Αγγλία

Τζόουνς η εναλλακτική του Νταβίντ Λουίζ για Τσέλσι

Τον Φιλ Τζόουνς θα προσπαθήσει να αγοράσει η Τσέλσι, σε περίπτωση που αποτύχει στην προσπάθεια της να ξανά φέρει τον Νταβίντ Λουίζ στο Λονδίνο.

Τον τελευταίο μήνα η Τσέλσι κάνει εντατικές προσπάθειες για να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό. Μετά τις αποτυχημένες απόπειρες για τον Καλιντού Κουλιμπαλί, τον Λεονάρντο Μπουνούτσι και τον Στέφαν Ντε Φράι, οι «μπλε» έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον Νταβίντ Λουίζ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η υπόθεση του 29χρονου Βραζιλιάνου θεωρείται επίσης δύσκολη, αφού είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών και δύσκολα η γαλλική ομάδα θα παραχωρήσει κάποιο βασικό της στέλεχος. Έτσι, οι Λονδρέζοι έχουν έτοιμη την εναλλακτική, με τον Φιλ Τζόουνς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι το τελευταίο όνομα που ακούγεται σύμφωνα με την «Daily Mail».

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει χάσει εδώ και καιρό την θέση στην αρχική εντεκάδα της ομάδας και εφόσον αυτό δεν άλλαξε ούτε με την έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο στους «κόκκινους διαβόλους», ο ποδοσφαιριστής δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Τσέλσι.

Επιμέλεια: Χάρης Αργράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x