Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου από Ολλανδία στον ΣΠΟΡ FM για το αν είναι υπό διωγμό οι Έλληνες στον ΠΑΟΚ

Για το γεγονός ότι έχουν αποχωρήσει πολλοί Έλληνες παίκτες από το ρόστερ του ΠΑΟΚ μίλησε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στην Ολλανδία, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Με αφορμή τις αποχωρήσεις – πωλήσεις αρκετών Ελλήνων ποδοσφαιριστών από τον ΠΑΟΚ, όπως των Μαλεζά, Χαρίση και Κίτσιου, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ρωτήθηκε από τον Βασίλη Βέργη αν υπάρχει κάποιο θέμα στην ομάδα με τους Έλληνες και πώς δικαιολογείται αυτό από τη διοίκηση.

Ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στην Ολλανδία, απάντησε: «Επίσημα δεν παραδέχονται ότι το κριτήριο είναι η εθνικότητα. Δεν υπάρχει απάντηση, “έτυχε και μην το συζητάτε”.

Ο Μαλεζάς, μάλιστα, ανανέωσε τον Μάρτιο και τώρα του λένε ότι καλύτερα να φύγεις, δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι τυχαίο για κανέναν από τον μεγαλομέτοχο, τον τεχνικό διευθυντή ή τον προπονητή.

Όταν λέμε δεν είναι τυχαίο, προφανώς υπάρχει κάποιο ζήτημα και προτιμούν να τους απομακρύνουν. Θέλουν και οι παίκτες να φύγουν, σκέφτονται πως είναι καλύτερο για εκείνους, πως είναι σε δυσμένεια από τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν το έχει επιβεβαιώσει κανείς αυτό. Είναι το κλίμα που βγαίνει προς τα έξω
».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x