Champions League

Τζόρτζεβιτς: «Έμαθα τη λέξη ''ευχαριστώ'' χάρη στους οπαδούς της Γιουβέντους»!

Δεν ξεχνάει… και δεν ξεχνιέται! Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε στην Gazzetta dello Sport με αφορμή το ματς του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους και θυμήθηκε το γκολ του που χάρισε την πρόκριση στην… Κυρία

Ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μίλησε στην Gazzetta dello Sport ενόψει της αποψινής «μάχης» των «ερυθρόλευκων» με τη Γιουβέντους (21:45) και θυμήθηκε τον λόγο για τον οποίο ακόμη τον… θυμούνται οι Ιταλοί!

Ποιος είναι αυτός;

Μα, φυσικά, το λυτρωτικό του γκολ στις 10/12/1997, στο Ολυμπιακός-Ρόζενμποργκ 2-2, το οποίο έδωσε την πρόκριση στη «Γηραιά Κυρία», η οποία έφτασε ως τον τελικό του Champions League, χάνοντας το τρόπαιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Έμαθα τη λέξη ''ευχαριστώ'', διότι την ένιωθα για χρόνια από τους Ιταλούς. Με κάνει να χαμογελάω, όμως, επαναλαμβάνω ότι, έπαιζα για τον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ήμουν αντίπαλός τους», ήταν τα λόγια του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος, φυσικά, κλήθηκε να μιλήσει για το αποψινό παιχνίδι στο Φάληρο ανάμεσα στις δυο ομάδες.



«Η εμπειρία μου, μου διδάσκει πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Όταν παίζεις σε αυτό το γήπεδο, πιέζεσαι από τον κόσμο. Η Γιουβέντους, ξέχωρα από το τι θα γίνει στο ''Καμπ Νου'', πρέπει να παλέψει σκληρά. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει εδώ και 20 χρόνια: Σημαντικό ρόλο, πλέον, παίζουν η τακτική και πάνω απ' όλα, η ταχύτητα. Σήμερα, η Γιουβέντους είναι εκπληκτική, μου αρέσει πολύ ο Ντιμπάλα, αλλά τότε υπήρχε ο Ντελ Πιέρο και μετά ο Ζιντάν», τόνισε ο «Τζόλε».

Τέλος, εξήγησε γιατί δεν έπαιξε ποτέ στη Serie Α: «Δεν το μετανιώνω. Είχα προτάσεις από τη Ρόμα και τη Λάτσιο, αλλά ανανέωνα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Η Ελλάδα είναι εκπληκτική χώρα. Η κρίση δεν έχει αλλάξει τους ανθρώπους, παραμένουν πολύ ανοικτοί. Στην πραγματικότητα, αισθάνομαι μισός Σέρβος και μισός Έλληνας»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x