Champions League

Τζούκιτς: «Είχα μιλήσει με Ολυμπιακό. Τώρα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να περάσει η Παρτιζάν»

Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς αναφέρθηκε στο «φλερτ» με τον Ολυμπιακό κι αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περιμένουν την Παρτιζάν στο Φάληρο έδωσε σύνθημα πρόκρισης.

Μπορεί η Παρτιζάν να είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα 3-1 στο Βελιγράδι, όμως ο Μίροσλαβ Τζούκιτς πιστεύει ακόμη στην πρόκριση. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Σέρβων τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει επιθετικά και θα κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση στο Φάληρο.

Αναλυτικά:

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και το πρώτο ματς στο Βελιγράδι: «Θέλω να σας απευθύνω ένα καλοσώρισμα. Εμείς ερχόμαστε με ένα μειονέκτημα εδώ από το σκορ στο Βελιγράδι. Θέλουμε να δείξουμε πως μπορούμε να παλέψουμε και να κερδίσουμε. Σίγουρα στο πρώτο ματς εμείς κάναμε κάποια λάθη και ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε».

Για το αν σκοπεύει να παίξει επιθετικά: «Ναι όντως από την αρχή θα είμαστε επιθετικοί και θέλουμε να κυριαρχήσουμε. Έτσι θα νικήσουμε. Θα παίξουμε όπως και στο Βελιγράδι».

Για τον Ολυμπιακό και το αν όντως είχε επαφές για τον πάγκο του: «Υπήρξαν όντως επαφές με Ολυμπιακό αλλά δεν προχώρησε ένα τέτοιο πλάνο. Είμαι στην Παρτιζάν και θα κάνω τα πάντα για να περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x