Αγγλία

«Ύμνοι» του Τόρες για Τότεναμ

Ο Φερνάντο Τόρες εκθείασε τη δουλεία που κάνει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο στην Τότεναμ, λέγοντας πως η λονδρέζικη ομάδα μπορεί να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ στο μέλλον.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει αποκτήσει πολλούς υποστηρικτές μετά την περσινή πορεία της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Φερνάντο Τόρες ήρθε να προστεθεί σε αυτή τη λίστα, τονίζοντας σε δηλώσεις του πως τα «σπιρούνια» έχουν την ποιότητα να πάρουν το πρωτάθλημα αν συνεχίσουν να εντυπωσιάζουν.

«Είναι μια φανταστική ομάδα και έχουν υπέροχους φιλάθλους. Όταν βρισκόμουν στην Αγγλία, απολάμβανα να πηγαίνω στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” και να παίζω εναντίον τους», τόνισε ο Ισπανός επιθετικός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μαουρίτσιο Ποκετίνο: «Ο Ποκετινό κάνει εξαιρετική δουλειά, έχοντας βρει το κατάλληλο μείγμα ανάμεσα στους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες και σε αυτούς που διαθέτουν περισσότερη εμπειρία».

Τελειώνοντας έκανε μια πρόβλεψη για το μέλλον: «Η Τότεναμ πέρυσι "άγγιξε" την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πιστεύω πως στο κοντινό μέλλον μπορεί να φτάσει στην κορυφή».

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x