Stoiximan Super League

Υπάρχει ΕΝΑ σενάριο που αφήνει εκτός πλέι οφ τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, άσχετα από το τι θα γίνει με την τιμωρία του… Υπάρχει, όμως, ένα απίθανο(;) σενάριο που τον αφήνει εκτός!

Κάτι -κυρίως- η τιμωρία, κάτι το… στραβοπάτημα στη Νέα Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ είχε μπόλικο άγχος κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή (10/4), καθώς ήθελε μόνο νίκη για να ξεμπερδέψει με τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Τελικά, με γκολ στο 80’ και στο 89’, νίκησε 2-0 την ομάδα της Βοιωτίας και εξασφάλισε μια θέση στην πεντάδα -αν θεωρήσουμε, φυσικά, απίθανο το ενδεχόμενο, σε περίπτωση ήττας του «δικεφάλου», την τελευταία αγωνιστική, στα Χανιά, χωρίς να σκοράρει, να νικήσει… 11-0 ο ΠΑΣ στην Ξάνθη!

Θυμίζουμε πως, σε περίπτωση ισοβαθμίας ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, θα μετρήσει η καλύτερη επίθεση (από μία νίκη καθεμία ομάδα, με το ίδιο σκορ, 3-1), και εκεί υπερτερούν ξεκάθαρα οι «ασπρόμαυροι» (45 έναντι 35 γκολ).

Υπάρχει, όμως και ένα… όχι και τόσο ακραία σενάριο, που αφήνει εκτός τον «δικέφαλο» και αυτό είναι το εξής: Να παραμείνει η ποινή των -5 βαθμών για τον ΠΑΟΚ, να πάρει πίσω τους 3 βαθμούς που του αφαιρέθηκαν ο Ατρόμητος, να χάσει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη την τελευταία αγωνιστική και ταυτόχρονα, να νικήσουν τελευταία αγωνιστική και Ατρόμητος και Γιάννενα, ώστε να προκύψει τριπλή ισοβαθμία στους 42 πόντους και εκεί να πάρει την πέμπτη θέση η ομάδα της Ηπείρου!

Τραβηγμένο σενάριο, αλλά πολλά έχουν δει τα μάτια μας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x