Stoiximan Super League

Υπάρχει θέμα στα στόπερ του Ολυμπιακού

Μεγάλο πρόβλημα στη θέση του κεντρικού αμυντικού υπάρχει στον Ολυμπιακό ενόψει του προσεχούς αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Άμεσα καλείται ο Ολυμπιακός να ανασυνταχθεί, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν στο «αύριο» και συγκεκριμένα να προετοιμαστούν για τον προσεχή αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός από τον Όσκαρ Γκαρθία που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων σκωληκοειδίτιδας, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν εκ νέου με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο τους.

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να διαχειριστεί, εκτός από την άσχημη ψυχολογία και το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, και τα προβλήματα τραυματισμό.

Ο Σισέ δεν έπαιξε χθες στο ΟΑΚΑ, λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά, και παρουσιάζεται ως αμφίβολος και για την κυριακάτικη αναμέτρηση, ενώ ο Ένχελς φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει και εκείνος τους πόνους στο πόδι.

Κάπως έτσι η ομάδα έχει μείνει με τον νεαρό Νικολάου και τον Μποτία που δεν δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως φάνηκε και την προηγούμενη Κυριακή στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x