Super League 2

Υπάρχει ζωή στον Εργοτέλη - «Σκάλωσαν» τα Τρίκαλα

Επιτέλους νίκη… και τη νίκη για τον Εργοτέλη! Με δύο γκολ του Κάιπερς, οι Κρητικοί πέρασαν από τη Βέροια (0-2), για το πρώτο τους «τρίποντο» στη σεζόν! Δύο βαθμούς άφησαν στις Σέρρες τα Τρίκαλα, 1-1.

Μην ξεγράφετε τον Εργοτέλη!

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση στη σεζόν και με δύο γκολ του 20χρονου Ούγκο Κάιπερς (που έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα) στο 44' και στο 85', πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο», μέσα στο γήπεδο, περνώντας με 2-0 από τη Βέροια!

Θυμίζουμε, οι Κρητικοί είχαν μία νίκη φέτος, αλλά στα χαρτιά, απέναντι στον Αχαρναϊκό, και μόλις τρεις ισοπαλίες. Φτάνοντας, όμως, πλέον, στους εννέα βαθμούς, ατενίζουν το μέλλον με -πολύ- μεγαλύτερη αισιοδοξία…

Την ίδια ώρα, ο Πανσερραϊκός, που επίσης «μάχεται» για την παραμονή του στη Football League, «έκοψε» δύο βαθμούς (1-1) από τα Τρίκαλα, που προέρχονταν από πέντε σερί νίκες, με τους Θεσσαλούς να χάνουν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν «σφήνα» στους πρωτοπόρους.

Μάλιστα, γλίτωσαν τα χειρότερα, αφού βρέθηκαν να «κυνηγούν», καθώς ο Γκούρτσας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (43'). Ο Τόμιτς, όμως, ευστόχησε στο 64' από τα 11 βήματα, δίνοντας, έστω, τον βαθμό στην ομάδα του, που «πάλεψε» για την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε.

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής (πλην εκείνου του ΟΦΗ, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ), η Δόξα Δράμας «πέταξε» άλλους δύο βαθμούς, μένοντας, εντός έδρας, στο 2-2 με τον Απόλλωνα Λάρισας και χωρίς νίκη από τις 26 Νοεμβρίου(!), βλέποντας, πια, το «τρένο» της ανόδου να απομακρύνεται.

Η Σπάρτη, δε, επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας και τη «βύθισε» ακόμη περισσότερο, διατηρώντας τις όποιες ελπίδες έχει για άνοδο, ενώ μεγάλες νίκες πανηγύρισαν Αναγέννηση Καρδίτας και Κισσαμικός. Με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο, οι Καρδιτσιώτες… έμπλεξαν για τα καλά τον Αιγινιακό (2-0), ενώ οι Χανιώτες πέρασαν με το εμφατικό 4-0 από το Αίγιο, κόντρα στον Παναιγιάλειο των χιλίων προβλημάτων…

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο, 20/1

Άρης-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0

Κυριακή, 21/1

ΟΦΗ-Απόλλων Πόντου 3-1
(17’, 62’ Μάνος, 83’ Παπαστεριανός - 6’ Συμελίδης)

Παναιγιάλειος-ΑΟΧ Κισσαμικός 0-4
(4’, 57’ Αποστολίδης, 26’ Σάλιακας, 55’ Παντελάκης)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός 2-0
(74’ Τζέκος, 90’+2’ Κονέ)

Πανσερραϊκός-Τρίκαλα 1-1
(45’+3’ Γκούρτσας - 64’ πεν. Τόμιτς)

Δόξα Δράμας-Απόλλων Λάρισας 2-2
(7’ Κάσες, 61’ Κουσκουνάς - 3’ Καρακατσάνης, 63’ Αγροδήμος)

Σπάρτη-Καλλιθέα 1-0
(10’ Τριανταφυλλάκος)

Βέροια-Εργοτέλης 0-2
(44’, 86 Κάιπερς)

Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή 0-3 (α.α.)

Η επόμενη αγωνιστική (13η)

Κυριακή, 28/1

ΑΟΧ Κισσαμικός-Αιγινιακός
Απόλλων Καλαμαριάς-Παναιγιάλειος
Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Λάρισας-ΟΦΗ
Καλλιθέα-Πανσερραϊκός
ΑΕ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας
Εργοτέλης-Σπάρτη
Παναχαϊκή-Βέροια

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x