Stoiximan Super League

Υπάρχουν και οι δανεικοί στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον προπονητή της επόμενης σεζόν, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα των δανεικών και ποιοι θα μείνουν στην ομάδα.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν καταλήξει ακόμα στον εκλεκτό προπονητή για την επόμενη σεζόν, αφού καμία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται δεν είναι κλεισμένη.

Ωστόσο, ένα βασικό θέμα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αποτελεί και το τι θα γίνει με τους δανεικούς.

Ο δανεισμός αρκετών ποδοσφαιριστών ολοκληρώνεται αυτό το διάστημα, αλλά θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον τους στην ομάδα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να το αποφασίσει η διοίκηση, μιας και είναι καθαρά θέμα προπονητή.

Ως εκ τούτου, το ξεκαθάρισμα με τους δανεικούς θα πάει πίσω, αφού για το μέλλον τους θα αποφασίσει ο νέος προπονητής ή φυσικά ο Τάκης Λεμονής που φαίνεται πως παίρνει πόντους τις τελευταίες μέρες.

Επί της ουσίας, για τον μόνο που είναι ξεκάθαρα τα πράγματα είναι για τον Σιόβα, αφού εύκολα ή δύσκολα, ο Ολυμπιακός θα βρει τη χρυσή τομή με τη Λεγανές για να παραμείνει ο παίκτης στη Λα Λίγκα και τη νέα σεζόν με την ενεργοποίηση της ρήτρας του. Από εκεί και πέρα, ο δανεισμός του Γιαννιώτα ολοκληρώθηκε, με την περίπτωση του παίκτη να παίζει και για τη Νότιγχαμ, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τους Κασάμι, Πάρντο, Ομάρ, Ζντιέλαρ και Λαΐφη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x