Stoiximan Super League

«Υπάρχουν πράγματα που μας προβληματίζουν»

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τα διαιτητικά λάθη στην Ξάνθη, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των Μπεργκ, Ζέκα, Στιλ και Ταυλαρίδη.

Ικανοποιημένοι που κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» στην Ξάνθη ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκοί, όμως εξέφραζαν τον εκνευρισμό και τον προβληματισμό τους για τα διαιτητικά λάθη του κ. Βοσκάκη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Skoda.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάρκους Μπεργκ, ο Κάρλος Ζέκα, ο Λουκ Στιλ και ο Στάθης Ταυλαρίδης μίλησαν στη SportDay για όλα όσα βίωσαν στα Πηγάδια.

«Συμβαίνουν ηλίθια πράγματα, που δεν μπορώ να εξηγήσω. Δεν θέλω να πω αν ήταν πέναλτι ή όχι. Ο διαιτητής μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Εμείς ήρθαμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό, όμως υπάρχουν και πράγματα που μας προβληματίζουν», δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός, με τον Πορτογάλο μέσο να σημειώνει:

«Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, όπως και οι παίκτες. Όμως κάποιες φορές τα λάθη είναι διαφορετικά και περίεργα. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα, ξέρουμε όλα αυτά τα προβλήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, για να δείξουμε σε όλους πως δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Αυτό θέλουμε».

Από την πλευρά του, ο Βρετανός τερματοφύλακας υποστήριξε: «Είναι σημαντική νίκη γιατί ήρθε σε μια έδρα που πέρυσι περάσαμε πολύ δύσκολα. Αυτό μας έκανε να έρθουμε εδώ αρκετά συγκεντρωμένοι, γνωρίζοντας πως δεν πρέπει να συμβεί το ίδιο. Ήταν εξαιρετικοί οι μέσοι και οι αμυντικοί μας. Έκαναν σπουδαία δουλειά».

Τέλος, ο έμπειρος στόπερ τόνισε: «Μέσα από τη δουλειά θα έρθει η βελτίωση, αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι στον στόχο. Είχαμε πολύ υπομονή στο παιχνίδι μας και άριστη τακτική. Παίξαμε πολύ δυνατά, παθιασμένα και παίξαμε ο ένας για τον άλλο. Είναι πολύ σημαντική νίκη μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Μας αποφορτίζει από τη μεγάλη πίεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x