Ισπανία

«Υπάρχουν προτάσεις που καλύπτουν τη ρήτρα του Λούκας»

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λούκας Πέρεθ να βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Ισπανού μεσοεπιθετικού της Λα Κορούνια, Ροδρίγο Φερνάντεθ Λοβέγε.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λούκας Πέρεθ να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Ισπανού μεσοεπιθετικού της Λα Κορούνια, Ροδρίγο Φερνάντεθ Λοβέγε.

Σύμφωνα λοιπόν με τον εκπρόσωπο του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, αυτές οι ομάδες μπορούν επίσης να καλύψουν και τη ρήτρα αποδέσμευσης που είναι «δεμένος» ο παίκτης με την Ντεπορτίβο και αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.

«Υπάρχουν προτάσεις από πολλές σημαντικές ομάδες, από αρκετές που θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι δεν πρόκειται ο ποδοσφαιριστής να φύγει αν δεν συμφωνήσει σε αυτό και η Λα Κορούνια. Οι προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας καλύπτουν τη ρήτρα, αλλά εμείς δεν θα μπούμε στη διαδικασία αυτή αν δεν ενημερώσουμε και τη διοίκηση του συλλόγου. Ο Λούκας είναι οπαδός αυτής της ομάδας και αν η Ντεπορτίβο δεν θέλει να τον πουλήσει, θα μείνει», τόνισε ο εκπρόσωπος του 27χρονου χαφ.

Μέχρι στιγμής δημοσιεύματα (κυρίως στην Ισπανία) υποστηρίζουν πως έντονο ενδιαφέρον για τον Λούκας έχουν εκδηλώσει η Λέστερ, η Ίντερ, η Σεβίλλη, η Νάπολι και η Ατλέτικο. Στην περίπτωση που πουληθεί ο ποδοσφαιριστής, τότε οι Θεσσαλονικείς θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 6 εκατ. ευρώ (καθώς υπάρχει ρήτρα μεταπώλησης 30%).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x