Γ' Εθνική

Υπέγραψαν τρεις στον ΟΦΗ

Δυναμικά συνεχίζει την ενίσχυση για τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τους Γιάννη Γκούμα, Αλέξη Παπατζίκο και Βαγγέλη Νικολόπουλο.

Τρεις ακόμα παίκτες ενέταξε στο δυναμικό του ο ΟΦΗ, ενόψει της νέας περιόδου που θα τον βρει στην Γ’ Εθνική.

Το πλάνο της γρήγορης επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα συνεχίζει να υλοποιείται, με δυναμική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.
Αυτή τη φορά, το χτύπημα ήταν τριπλό, με την έναρξη της συνεργασίας με τους Γιάννη Γκούμα, Αλέξη Παπατζίκο και Βαγγέλη Νικολόπουλο.

Οι δύο πρώτοι αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν στον ΑΟ Χανιά και θα ενισχύσουν την μεσαία και αμυντική γραμμή αντίστοιχα, ενώ ο Νικολόπουλος αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Η ανακοίνωση:

«Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές προσέθεσε στο δυναμικό του ο ΟΦΗ ανεβάζοντας στις 14 τις μεταγραφές που έχει κάνει, ενόψει της συμμετοχής του στην Γ Εθνική.

Την Πέμπτη (23/7) ήταν η σειρά των Γιάννη Γκούμα (27χρονος μέσος), Αλέξη Παπατζίκου (28χρονος κεντρικός αμυντικός) και Βαγγέλη Νικολόπουλου (24χρονος επιθετικός) να υπογράψουν στον ΟΦΗ και να ενταχθούν και επίσημα στην κρητική ομάδα. Οι Γιάννης Γκούμας και Αλέξης Παπατζίκος ήταν βασικά στελέχη του ΑΟΧανιά τα τελευταία χρόνια και από τις βασικές επιλογές του προπονητή του ΟΦΗ, Μουράτ Σεροπιάν. Ενώ ο Βαγγέλης Νικολόπουλος, παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, και την τελευταία χρονιά στην Γ Εθνική (2ος όμιλος) έβαλε 14 γκολ (δεύτερος σκόρερ στον όμιλο) με τον Οπούντιο Μαρτίνου (πρόπερσι στην ίδια ομάδα έβαλε 41 γκολ στην Α’ ΕΠΣΦθοιώτιδας).

Και οι τρείς ποδοσφαιριστές θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο (6.30μμ)
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x