Αγγλία

Υπέγραψε στη Γουέστ Χαμ ο Ζαμπαλέτα!

Οριστικά συμπαίκτης του Μαζουακού είναι, πλέον, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα! O Αργεντινός, που έμεινε ελεύθερος από τη Σίτι, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουέστ Χαμ και μετακομίζει στο Λονδίνο!

Την άμυνα της Γουέστ Χαμ θα υπερασπίζεται την επόμενη σεζόν ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα.

Ο διεθνής Αργεντινός αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Μάντσεστερ Σίτι ως ελεύθερος και θα ενισχύσει την προσπάθεια των «σφυριών» στην προσπάθεια να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Η συμφωνία τους θα επισημοποιεί την πρώτη Ιουλίου και αφορά συμβόλαιο δύο χρόνων, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.




Αναλυτικά

«Η Γουέστ Χαμ ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια την απόκτηση του Πάμπλο Ζαμπαλέτα, ως την πρώτη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού.

Ο πολύπειρος διεθνής Αργεντινός μπακ θα ενσωματωθεί στα «σφυριά» την 1η Ιουλίου, με συμβόλαιο δύο χρόνων, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ένας καλός αμυντικός και αρχηγός, ο Ζαμπαλέτα έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα στην Premier League και τέσσερα ακόμα τρόπαιο κατά τη διάρκεια εννιά φοβερών σεζόν με τους “Πολίτες”.

Τώρα, ελπίζει να φέρει την ευρείας κλίμακας και αδιαμφισβήτητη ποιότητα του στο γήπεδο, όπου ανυπομονεί να αρχίσει ένα νέο επιτυχημένο κεφάλαιο στην ιστορική καριέρα του.

«Είναι απόλυτη ευχαρίστηση να είμαι μέρος της Γουέστ Χαμ», είπε ο Ζαμπαλέτα στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ενώ αποκαλύπτει ότι απέρριψε προτάσεις από μεγάλες ομάδες της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Αγγλίας για να συνεργαστεί με τα σφυριά. «Ελπίζω να μπορώ να προσφέρω καλές στιγμές. Φυσικά, έρχομαι στον σύλλογο για να απολαύσω ποδόσφαιρο και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά.

Κάποιες φορές, μια καινούρια πρόκληση είναι ό,τι χρειάζομαι ως άνθρωπος και ως παίκτες. Σκεφτόμουν ότι τελείωσε ο χρόνος μου στη Σίτι. Ήταν εννέα φανταστικά χρόνια, υπέροχα. Η Σίτι μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω σε αυτό το υπέροχο πρωτάθλημα, την Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που απόλαυσα πολύ ως παίκτης. Ήταν, ίσως, η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσω.

Επίσης, ως παίκτης, σκέφτηκα ότι θέλω να συνεχίσω να παίζω στην Πρέμιερ. Για μένα, μετά από τόσα χρόνια σε αυτή την χώρα, είναι μια νέα πρόκληση στην Πρέμιερ και είμαι έτοιμος, ανυπομονώ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x